Vorig jaar kondigde ze het al aan maar nu is het eindelijk zover, Victoria Beckhams webwinkel is vanaf vandaag online.

De ex-Spice Girl is inmiddels uitgegroeid tot een volleerd ontwerper en haar jurken zijn gegeerd over de hele wereld. Tot nu toe was haar collectie enkel te koop in andere online shops en in enkele boetieks maar vanaf nu kan je haar kleding gewoon bestellen via haar eigen website. De site is gemaakt door de beroemde webdesigners Jonny Lu en Isaac Lock en is simpel maar chic. De webshop bestaat uit vier categorieën. Zo is er een icon collectie met de mooiste jurken van haar vorige collecties. Daarnaast is er ook de jongere lijn Victoria, een denim lijn en een accessoirelijn.

De webshop is ook heel interactief, zo kan je stijladvies vragen in meerdere talen en je favoriete items delen via sociale media. Victoria stelt voor jou ook haar favoriete zomeritems samen. Als je inspiratiegebrek hebt kan je in de rubriek 'Look' een kijkje nemen naar de talloze backstage filmpjes en instagramfoto's van de collectie en de show. Via haar twitteracount deelt ze alvast haar enthousiasme met haar fans "Bekijk mijn label door mijn ogen, hopelijk vinden jullie het zo leuk als ikzelf", aldus Victoria. (AV)

Vorig jaar kondigde ze het al aan maar nu is het eindelijk zover, Victoria Beckhams webwinkel is vanaf vandaag online. De ex-Spice Girl is inmiddels uitgegroeid tot een volleerd ontwerper en haar jurken zijn gegeerd over de hele wereld. Tot nu toe was haar collectie enkel te koop in andere online shops en in enkele boetieks maar vanaf nu kan je haar kleding gewoon bestellen via haar eigen website. De site is gemaakt door de beroemde webdesigners Jonny Lu en Isaac Lock en is simpel maar chic. De webshop bestaat uit vier categorieën. Zo is er een icon collectie met de mooiste jurken van haar vorige collecties. Daarnaast is er ook de jongere lijn Victoria, een denim lijn en een accessoirelijn. De webshop is ook heel interactief, zo kan je stijladvies vragen in meerdere talen en je favoriete items delen via sociale media. Victoria stelt voor jou ook haar favoriete zomeritems samen. Als je inspiratiegebrek hebt kan je in de rubriek 'Look' een kijkje nemen naar de talloze backstage filmpjes en instagramfoto's van de collectie en de show. Via haar twitteracount deelt ze alvast haar enthousiasme met haar fans "Bekijk mijn label door mijn ogen, hopelijk vinden jullie het zo leuk als ikzelf", aldus Victoria. (AV)