Het is druk ten huize Beckham. Zo zijn de foto's gelekt van zoon Romeo voor Burberry en knutselt Victoria Beckham aan haar eigen webshop waarin ze haar collecties zal aanbieden. Goed nieuws voor de fans! Dat schrijft Vogue UK.

In het voorjaar van 2013 zou de webshop van Victoria Beckham gelanceerd worden. Hier kan je terecht voor accessoires, brillen, jeans en de collectie van Victoria Beckham zelf. De webshop zal meer worden dan een simpele digitale winkel. Zo zullen de beroemde webdesigners Jonny Lu en Isaac Lock zorgen voor een adembenemende vormgeving en zal alles draaien rond customer experience. Er zal makkelijk de koppeling kunnen gemaakt worden tussen de webshop en de sociale media om jouw favoriete items met de wereld te delen.

De webshop zal aangevuld worden met nooit getoonde beelden, video's en beelden van achter de schermen. "Ik ben ontzettend enthousiast over wat ik heb gecreëerd en de unieke toegang tot het merk die ik nu kan aanbieden", legt Victoria uit aan Vogue UK.

Nieuwsgierigen kunnen zich inschrijven op de officiële website van Victoria Beckham om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van de webshop. (LVR)

Het is druk ten huize Beckham. Zo zijn de foto's gelekt van zoon Romeo voor Burberry en knutselt Victoria Beckham aan haar eigen webshop waarin ze haar collecties zal aanbieden. Goed nieuws voor de fans! Dat schrijft Vogue UK. In het voorjaar van 2013 zou de webshop van Victoria Beckham gelanceerd worden. Hier kan je terecht voor accessoires, brillen, jeans en de collectie van Victoria Beckham zelf. De webshop zal meer worden dan een simpele digitale winkel. Zo zullen de beroemde webdesigners Jonny Lu en Isaac Lock zorgen voor een adembenemende vormgeving en zal alles draaien rond customer experience. Er zal makkelijk de koppeling kunnen gemaakt worden tussen de webshop en de sociale media om jouw favoriete items met de wereld te delen. De webshop zal aangevuld worden met nooit getoonde beelden, video's en beelden van achter de schermen. "Ik ben ontzettend enthousiast over wat ik heb gecreëerd en de unieke toegang tot het merk die ik nu kan aanbieden", legt Victoria uit aan Vogue UK. Nieuwsgierigen kunnen zich inschrijven op de officiële website van Victoria Beckham om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van de webshop. (LVR)