Wie dacht dat Victoria Beckham niet serieus genomen werd als modeontwerpster heeft het mis. Ze is immers voor het eerst genomineerd voor de British Fashion Awards. Haar collectie is één van de vier genomineerden in de categorie 'Designer Brand Award'. Daarmee staat ze naast Burberry, Mulberry en Pringle.

Beckham -36 intussen- lanceerde haar label twee jaar geleden in New York en haar celebritycliënteel groeit gestaag. Drew Barrymore, Madonna, Jennifer Hudson, Demi Moore, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow en Heidi Klum zijn maar enkele van de rode loperwaardige sterren die in één van haar jurken werden gezien.

Christopher Kane, Erdem, and Phoebe Philo (Céline) zijn in de running voor de 'Designer Award of the Year' of de 'Oscar van de Mode'. De winnaars zullen op 7 december bekend gemaakt worden tijdens een gala-avond.

Ann Heylens.

Wie dacht dat Victoria Beckham niet serieus genomen werd als modeontwerpster heeft het mis. Ze is immers voor het eerst genomineerd voor de British Fashion Awards. Haar collectie is één van de vier genomineerden in de categorie 'Designer Brand Award'. Daarmee staat ze naast Burberry, Mulberry en Pringle. Beckham -36 intussen- lanceerde haar label twee jaar geleden in New York en haar celebritycliënteel groeit gestaag. Drew Barrymore, Madonna, Jennifer Hudson, Demi Moore, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow en Heidi Klum zijn maar enkele van de rode loperwaardige sterren die in één van haar jurken werden gezien. Christopher Kane, Erdem, and Phoebe Philo (Céline) zijn in de running voor de 'Designer Award of the Year' of de 'Oscar van de Mode'. De winnaars zullen op 7 december bekend gemaakt worden tijdens een gala-avond. Ann Heylens.