Om aan de vraag van haar klanten te voldoen, heeft Victoria Beckham een collectie uitgebracht die haar beste ontwerpen samenbrengt.

Voor deze ICON-collectie dook Victoria Beckham (39) in het archief van haar modelabel. Er bleef namelijk de vraag van klanten bestaan naar jurken uit eerdere collecties, die eigenlijk niet meer verkrijgbaar waren. Daarom besloot Victoria een soort van 'best of'-collectie uit te brengen, die al haar topjurken samenbrengt. De meeste stukken binnen deze 'nieuwe' collectie zijn afkomstig uit de lente/zomercollectie van 2009 en selecteerde ze haar favorieten.

Toch heeft Victoria de jurken uit het verleden niet louter opnieuw uitgebracht, maar herbekeek ze ook de kleuren en stoffen. De prijzen voor een 'heruitgevonden' jurkje bedraagt tussen de 1200 en 2000 euro.

Je kan de ICON-collectie bekijken via de website van het modelabel van Victoria Beckham.

(LVR)

Om aan de vraag van haar klanten te voldoen, heeft Victoria Beckham een collectie uitgebracht die haar beste ontwerpen samenbrengt. Voor deze ICON-collectie dook Victoria Beckham (39) in het archief van haar modelabel. Er bleef namelijk de vraag van klanten bestaan naar jurken uit eerdere collecties, die eigenlijk niet meer verkrijgbaar waren. Daarom besloot Victoria een soort van 'best of'-collectie uit te brengen, die al haar topjurken samenbrengt. De meeste stukken binnen deze 'nieuwe' collectie zijn afkomstig uit de lente/zomercollectie van 2009 en selecteerde ze haar favorieten. Toch heeft Victoria de jurken uit het verleden niet louter opnieuw uitgebracht, maar herbekeek ze ook de kleuren en stoffen. De prijzen voor een 'heruitgevonden' jurkje bedraagt tussen de 1200 en 2000 euro. Je kan de ICON-collectie bekijken via de website van het modelabel van Victoria Beckham.(LVR)