Verso is ervan overtuigd dat vooral de modegevoelige man in de badstad nog niet voldoende bediend wordt, en daar wil de zaak met haar multibrand concept op inspelen. Heren kunnen voortaan dus ook in Knokke de meest luxueuze en hippe merken ontdekken uit het aanbod van Verso: eerst in de pop-up boetiek, en op termijn in een gloednieuwe permanente winkel.

In de rekken hangen gerenommeerde merken als Dolce&Gabbana, Dsquared², Givenchy, Valentino, Prada, Gucci, Maison Martin Margiela, Pierre Balmain, Moncler, Raf Simons for adidas, J Juun, 7 For All Mankind, Les Hommes, Les (art)ists... Een mix van gevestigde waarden, aangevuld met een mooie selectie sports- en casualwear en trendy sneakercollecties.

Adres:

Verso Men

Elizabethlaan 17-19

8300 Knokke-Heist

Verso is ervan overtuigd dat vooral de modegevoelige man in de badstad nog niet voldoende bediend wordt, en daar wil de zaak met haar multibrand concept op inspelen. Heren kunnen voortaan dus ook in Knokke de meest luxueuze en hippe merken ontdekken uit het aanbod van Verso: eerst in de pop-up boetiek, en op termijn in een gloednieuwe permanente winkel. In de rekken hangen gerenommeerde merken als Dolce&Gabbana, Dsquared², Givenchy, Valentino, Prada, Gucci, Maison Martin Margiela, Pierre Balmain, Moncler, Raf Simons for adidas, J Juun, 7 For All Mankind, Les Hommes, Les (art)ists... Een mix van gevestigde waarden, aangevuld met een mooie selectie sports- en casualwear en trendy sneakercollecties.