Donatella Versace gaat - na Italië, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland - ook een webshop in België lanceren die vanaf 17 oktober werkzaam zal zijn.

Op de website zal je naar hartenlust kunnen kiezen uit de Versace collecties en ook kunnen genieten van de favorieten van Donatella zelf in de rubriek 'Donatella's Hot Picks'.

Daarnaast zullen er ook ook beautyproducten, interieurspullen en zelfs een kinderkledinglijn terug te vinden zijn. Samen met de lancering van de Belgische webshop worden ook online winkels in Nederland, Oostenrijk, Spanje en de Verenigde Staten opgericht. (RDM)

Donatella Versace gaat - na Italië, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland - ook een webshop in België lanceren die vanaf 17 oktober werkzaam zal zijn. Op de website zal je naar hartenlust kunnen kiezen uit de Versace collecties en ook kunnen genieten van de favorieten van Donatella zelf in de rubriek 'Donatella's Hot Picks'. Daarnaast zullen er ook ook beautyproducten, interieurspullen en zelfs een kinderkledinglijn terug te vinden zijn. Samen met de lancering van de Belgische webshop worden ook online winkels in Nederland, Oostenrijk, Spanje en de Verenigde Staten opgericht. (RDM)