Toen de Lanvin-designer zijn Superstar award mocht komen ophalen tijdens de FGI Night of Stars haalde hij uit naar de snelheid van de mode vandaag de dag. Volgens hem gaat alle creativiteit, vriendschap en fun verloren door het tempo in de industrie. Na veertien jaar aan het roer gestaan te hebben van Lanvin, zou de ontwerper nu afscheid nemen van het merk.

Dat schrijft WWD, die een interne bron heeft bij het huis. Volgens deze bron is de reden van zijn vertrek een dispuut tussen Elbaz en de CEO Michèle Huiban en eigenaar Shaw-Lan Wang van het bedrijf. Er wordt verwacht dat de aankondiging van het vertrek in de komende dagen officieel volgt.

Lees ook: Alber Elbaz (Lanvin): 'Snelheid modesector doet alle creativiteit en vriendschap verdwijnen'

(LP)

Toen de Lanvin-designer zijn Superstar award mocht komen ophalen tijdens de FGI Night of Stars haalde hij uit naar de snelheid van de mode vandaag de dag. Volgens hem gaat alle creativiteit, vriendschap en fun verloren door het tempo in de industrie. Na veertien jaar aan het roer gestaan te hebben van Lanvin, zou de ontwerper nu afscheid nemen van het merk. Dat schrijft WWD, die een interne bron heeft bij het huis. Volgens deze bron is de reden van zijn vertrek een dispuut tussen Elbaz en de CEO Michèle Huiban en eigenaar Shaw-Lan Wang van het bedrijf. Er wordt verwacht dat de aankondiging van het vertrek in de komende dagen officieel volgt.Lees ook: Alber Elbaz (Lanvin): 'Snelheid modesector doet alle creativiteit en vriendschap verdwijnen'(LP)