De verkoop van kledingstukken van de failliete Belgische modeketen Olivier Strelli door veilinghuis Moyersoen is een groot succes. Dat zegt Christophe Moyersoen, gedelegeerd bestuurder van het veilinghuis.

Er werden ruim 12.000 kledingstuks en accessoires van de in totaal 15.000 verkocht. Vooral de sjaals waren erg in trek. De verkoopt bracht meer dan 700.000 euro op. "De verkoop was heel succesvol en oversteeg zelfs alle verwachtingen", zegt Moyersoen. De verkoop ging van start op 30 juni en duurde in totaal een drietal weken. De uitverkoop van Strelli liep gelijk met de soldenperiode, maar om het verschil te maken met de soldenperiode werd de kleding van Strelli verkocht aan -70 percent van de winkelprijs.

Het merk 'Olivier Strelli' zal na de uitverkoop niet helemaal verdwijnen. Het modebedrijf richt zich in de toekomst op het produceren van schoenen, sjaals en accessoires. (Belga/LVR)

De verkoop van kledingstukken van de failliete Belgische modeketen Olivier Strelli door veilinghuis Moyersoen is een groot succes. Dat zegt Christophe Moyersoen, gedelegeerd bestuurder van het veilinghuis.Er werden ruim 12.000 kledingstuks en accessoires van de in totaal 15.000 verkocht. Vooral de sjaals waren erg in trek. De verkoopt bracht meer dan 700.000 euro op. "De verkoop was heel succesvol en oversteeg zelfs alle verwachtingen", zegt Moyersoen. De verkoop ging van start op 30 juni en duurde in totaal een drietal weken. De uitverkoop van Strelli liep gelijk met de soldenperiode, maar om het verschil te maken met de soldenperiode werd de kleding van Strelli verkocht aan -70 percent van de winkelprijs. Het merk 'Olivier Strelli' zal na de uitverkoop niet helemaal verdwijnen. Het modebedrijf richt zich in de toekomst op het produceren van schoenen, sjaals en accessoires. (Belga/LVR)