Veritas vond haar inspiratie voor deze collector's items in het verleden en in de toekomst. Welke accessoires zijn al jaren iconisch en onontbeerlijk voor elke vrouw? Welke accessoires zijn straks hét item om je outfit mee af te werken? De zoektocht resulteerde in een 14-delige lijn must-haves: 7 retro hebbedingen en 7 hedendaagse tegenhangers. Van handschoenen tot handtassen, met deze collectie brengt Veritas een mooi eerbetoon aan het accessoire.

Bovendien zijn deze accessoires scherp geprijsd en worden verschillende van hen bij aankoop verpakt in een originele verpakking: een witte doos met zilveren randje of een fluoroze doos met gouden bies. De feestcollectie ligt vanaf 23 november in de Veritaswinkels. (KS)

Veritas vond haar inspiratie voor deze collector's items in het verleden en in de toekomst. Welke accessoires zijn al jaren iconisch en onontbeerlijk voor elke vrouw? Welke accessoires zijn straks hét item om je outfit mee af te werken? De zoektocht resulteerde in een 14-delige lijn must-haves: 7 retro hebbedingen en 7 hedendaagse tegenhangers. Van handschoenen tot handtassen, met deze collectie brengt Veritas een mooi eerbetoon aan het accessoire. Bovendien zijn deze accessoires scherp geprijsd en worden verschillende van hen bij aankoop verpakt in een originele verpakking: een witte doos met zilveren randje of een fluoroze doos met gouden bies. De feestcollectie ligt vanaf 23 november in de Veritaswinkels. (KS)