Sommige mensen sparen postzegels, anderen rijven zoveel mogelijk porseleinen vingerhoeden bij elkaar; wij worden dan weer gelukkig wanneer we onze vans-collabs op een rijtje naast elkaar zien staan. Het befaamde sneakermerk met zijn eenvoudig design biedt steeds het perfecte platform voor unieke prints en modebewuste experimenten. We waren gek op alles wat Vans met Kenzo deed en momenteel liggen we wakker van hun nieuwe unisekslijn met Liberty.

Het Britse stoffenmerk deinst eveneens niet terug voor onverwachte combinaties. Zo dompelden ze Nike reeds onder in hun paisleybad en bewezen ze ferm hun mannetje te kunnen staan in de skatewereld. Hun nieuwste samenwerking met Vans belooft dan ook niet minder dan een schot in de roos.

De twee populairste Vans-modellen - de Era en de Authentic- werden voorzien van zes verschillende zeldzame prints van Liberty Art Fabrics. De paisleys komen uit oude voorraad en zijn op verschillende manieren geknipt waardoor de positie van de print verschilt en een uniek exemplaar verkregen wordt. Zo is er een abstract berglandschap dat in legergroen op een Era prijkt en een Authentic is voorzien van een print met roze bladeren en een kleurrijk patroon van bloemen en vogels.

De laatste stijl in de collectie kreeg een unieke speciale behandeling. De klassieke bebloemde Liberty wordt gecombineerd met het iconische schaakbordprint van Vans in een diep blauw dat lekker knalt met de rode en blauwe Liberty print. Zei er iemand limited edition? (KS)


Sommige mensen sparen postzegels, anderen rijven zoveel mogelijk porseleinen vingerhoeden bij elkaar; wij worden dan weer gelukkig wanneer we onze vans-collabs op een rijtje naast elkaar zien staan. Het befaamde sneakermerk met zijn eenvoudig design biedt steeds het perfecte platform voor unieke prints en modebewuste experimenten. We waren gek op alles wat Vans met Kenzo deed en momenteel liggen we wakker van hun nieuwe unisekslijn met Liberty. Het Britse stoffenmerk deinst eveneens niet terug voor onverwachte combinaties. Zo dompelden ze Nike reeds onder in hun paisleybad en bewezen ze ferm hun mannetje te kunnen staan in de skatewereld. Hun nieuwste samenwerking met Vans belooft dan ook niet minder dan een schot in de roos. De twee populairste Vans-modellen - de Era en de Authentic- werden voorzien van zes verschillende zeldzame prints van Liberty Art Fabrics. De paisleys komen uit oude voorraad en zijn op verschillende manieren geknipt waardoor de positie van de print verschilt en een uniek exemplaar verkregen wordt. Zo is er een abstract berglandschap dat in legergroen op een Era prijkt en een Authentic is voorzien van een print met roze bladeren en een kleurrijk patroon van bloemen en vogels. De laatste stijl in de collectie kreeg een unieke speciale behandeling. De klassieke bebloemde Liberty wordt gecombineerd met het iconische schaakbordprint van Vans in een diep blauw dat lekker knalt met de rode en blauwe Liberty print. Zei er iemand limited edition? (KS)