We zijn nog maar in de helft van het jaar, maar toch heeft Vanity Fair al een lijst opgesteld van 'best geklede sterren van 2013'. Kate Middleton heeft haar positie in de lijst al voor de vierde keer bevestigd en ook Victoria Beckham behoort tot de absolute mode-top. Maar de best geklede vrouwelijke ster volgens Vanity Fair is actrice Kerry Washington.

Naar jaarlijkse gewoonte publiceert het magazine 'Vanity Fair' een lijst van best geklede sterren. Deze lijst staat in het septembernummer, dat al verschijnt in augustus. De lijst van Vanity Fair is erg bekend en invloedrijk en kent enkele opvallende nieuwkomers, maar ook gevestigde waarden. Zo staan Justin Timberlake en Kerry Washington bovenaan de lijst, maar we vinden er ook Victoria Beckham, Beyoncé, Dita Von Teese, Keith Richards en Kate Middleton in terug.

Royals in de lijst

Kate Middleton staat al voor de vierde keer in de lijst, waardoor de kersverse mama haar positie in de modewereld nog eens extra in de verf zet. Intussen is het wel al bekend dat alles wat de Hertogin van Cambridge draagt in goud zal veranderen.

Denk bijvoorbeeld aan de polkadot jurk van Jenny Packham, die ze droeg bij het tonen van haar zoontje aan de buitenwereld, die zorgde voor een grote vraag naar blauwe polkadot jurkjes. De website van Jenny Packham ging zelfs even offline door de drukte. Of de jurk van Topshop, die nadat Kate in dit jurkje was gezien, meteen was uitverkocht in de Britse filialen van het merk.

Toch is Kate Middleton niet de enige 'royal' in dit lijstje. Zo werden ook de Spaanse prinses Letizia en prinses Madeleine van Zweden in de lijst van het Amerikaanse tijdschrift opgenomen. (LVR)

We zijn nog maar in de helft van het jaar, maar toch heeft Vanity Fair al een lijst opgesteld van 'best geklede sterren van 2013'. Kate Middleton heeft haar positie in de lijst al voor de vierde keer bevestigd en ook Victoria Beckham behoort tot de absolute mode-top. Maar de best geklede vrouwelijke ster volgens Vanity Fair is actrice Kerry Washington. Naar jaarlijkse gewoonte publiceert het magazine 'Vanity Fair' een lijst van best geklede sterren. Deze lijst staat in het septembernummer, dat al verschijnt in augustus. De lijst van Vanity Fair is erg bekend en invloedrijk en kent enkele opvallende nieuwkomers, maar ook gevestigde waarden. Zo staan Justin Timberlake en Kerry Washington bovenaan de lijst, maar we vinden er ook Victoria Beckham, Beyoncé, Dita Von Teese, Keith Richards en Kate Middleton in terug. Royals in de lijst Kate Middleton staat al voor de vierde keer in de lijst, waardoor de kersverse mama haar positie in de modewereld nog eens extra in de verf zet. Intussen is het wel al bekend dat alles wat de Hertogin van Cambridge draagt in goud zal veranderen. Denk bijvoorbeeld aan de polkadot jurk van Jenny Packham, die ze droeg bij het tonen van haar zoontje aan de buitenwereld, die zorgde voor een grote vraag naar blauwe polkadot jurkjes. De website van Jenny Packham ging zelfs even offline door de drukte. Of de jurk van Topshop, die nadat Kate in dit jurkje was gezien, meteen was uitverkocht in de Britse filialen van het merk. Toch is Kate Middleton niet de enige 'royal' in dit lijstje. Zo werden ook de Spaanse prinses Letizia en prinses Madeleine van Zweden in de lijst van het Amerikaanse tijdschrift opgenomen. (LVR)