Franse actrice, zangeres en stijlicoon Vanessa Paradis speelt dit voorjaar de hoofdrol in de campagnebeelden voor de Conscious-collectie van H&M.

Botanische prints

Met de Conscious-collectie probeert H&M tegemoet te komen aan de trend van milieubewuste en stijlvolle kleding. De duurzame lijn van de Zweedse modegigant bevat dit seizoen geel, groen en botanische prints. Hun ontwerpen sluiten dus ook stilistisch aan bij het groene gedachtegoed van de collectie. Je draagt letterlijk en figuurlijk de natuur aan je lijf.

Ook voor mannen & kids

Ook de heren zullen zich milieubewust kunnen aankleden dit voorjaar. Voor hun heeft H&M enkele blazers, chino's, overhemden en shorts met ikat-prints in petto. Voor de jongsten onder ons zal H&M enkele 'bewuste' stuks aanbieden met kleurrijke prints.

Duurzame levensstijl

Vanessa Paradis is niet toevallig het gezicht van deze campagne. Ze is zelf ook bewust bezig met het leiden van een duurzaam leven. Op de website van het Zweedse merk vertelt Paradis: 'Ik doe zelf ook mijn best om duurzamer te leven, ik heb bijvoorbeeld veel vintage fashion in mijn garderobe. Ik hou van deze stijl en het is milieuvriendelijk, want je gebruikt en hergebruikt oude kleding. Dat geeft me een goed gevoel.'

Kledinginzamelactie

Tegelijk met de lancering van deze milieubewuste voorjaarslijn start H&M met een kledinginzameling in de H&M-winkels. Wereldwijd kunnen klanten hun oude kleding - ongeacht van welk merk - binnenbrengen in ruil voor een bon. Op die manier probeert het merk bij te dragen aan het slinken van de afvalberg en kledij een tweede leven te geven. De Conscious-collectie is vanaf eind maart in de winkels en online verkrijgbaar.

Volgend filmpje toont hoe het er achter de schermen van de creatie van de campagnefilm aan toe ging en laat ons toe al een glimp opvangen van de collectie. (LP)

Franse actrice, zangeres en stijlicoon Vanessa Paradis speelt dit voorjaar de hoofdrol in de campagnebeelden voor de Conscious-collectie van H&M. Botanische prints Met de Conscious-collectie probeert H&M tegemoet te komen aan de trend van milieubewuste en stijlvolle kleding. De duurzame lijn van de Zweedse modegigant bevat dit seizoen geel, groen en botanische prints. Hun ontwerpen sluiten dus ook stilistisch aan bij het groene gedachtegoed van de collectie. Je draagt letterlijk en figuurlijk de natuur aan je lijf. Ook voor mannen & kidsOok de heren zullen zich milieubewust kunnen aankleden dit voorjaar. Voor hun heeft H&M enkele blazers, chino's, overhemden en shorts met ikat-prints in petto. Voor de jongsten onder ons zal H&M enkele 'bewuste' stuks aanbieden met kleurrijke prints. Duurzame levensstijl Vanessa Paradis is niet toevallig het gezicht van deze campagne. Ze is zelf ook bewust bezig met het leiden van een duurzaam leven. Op de website van het Zweedse merk vertelt Paradis: 'Ik doe zelf ook mijn best om duurzamer te leven, ik heb bijvoorbeeld veel vintage fashion in mijn garderobe. Ik hou van deze stijl en het is milieuvriendelijk, want je gebruikt en hergebruikt oude kleding. Dat geeft me een goed gevoel.' Kledinginzamelactie Tegelijk met de lancering van deze milieubewuste voorjaarslijn start H&M met een kledinginzameling in de H&M-winkels. Wereldwijd kunnen klanten hun oude kleding - ongeacht van welk merk - binnenbrengen in ruil voor een bon. Op die manier probeert het merk bij te dragen aan het slinken van de afvalberg en kledij een tweede leven te geven. De Conscious-collectie is vanaf eind maart in de winkels en online verkrijgbaar. Volgend filmpje toont hoe het er achter de schermen van de creatie van de campagnefilm aan toe ging en laat ons toe al een glimp opvangen van de collectie. (LP)