De samenwerking met zangeres en actrice Vanessa Paradis beviel Karl Lagerfeld blijkbaar goed. Want nadat ze dit seizoen het uithangbord was van de Rouge Coco lippenstift, mag ze in de zomer de Chanel Coco Cocoon tassenlijn aanprijzen.

De goedkopere Coco Cocoon-lijn wordt getypeerd door 'opgeblazen' doorstikte handtassen in allerlei materialen. 'Keizer Karl' zal zelf instaan voor het maken van de foto's, die in juni worden verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Paradis en Chanel de handen in elkaar slaan. In 1994 leende ze haar acteertalent aan een reclamespot voor het parfum 'Coco'. Daarin hing ze aan een trapeze in een gigantische vogelkooi.

In de nabije toekomst staat ook een shoot met Paradis op het programma voor het zomernummer van Figaro Madame magazine, waarvoor Lagerfeld gevraagd werd als gastdesigner. Drukke tijden dus voor Karl Lagerfeld, want Sarkozy liet hem onlangs weten dat hij tot ridder van het Erelegioen wordt geslagen. Een datum voor de ceremonie is nog niet bekend.

Aïsa Knockaert

De samenwerking met zangeres en actrice Vanessa Paradis beviel Karl Lagerfeld blijkbaar goed. Want nadat ze dit seizoen het uithangbord was van de Rouge Coco lippenstift, mag ze in de zomer de Chanel Coco Cocoon tassenlijn aanprijzen.De goedkopere Coco Cocoon-lijn wordt getypeerd door 'opgeblazen' doorstikte handtassen in allerlei materialen. 'Keizer Karl' zal zelf instaan voor het maken van de foto's, die in juni worden verwacht. Het is niet de eerste keer dat Paradis en Chanel de handen in elkaar slaan. In 1994 leende ze haar acteertalent aan een reclamespot voor het parfum 'Coco'. Daarin hing ze aan een trapeze in een gigantische vogelkooi. In de nabije toekomst staat ook een shoot met Paradis op het programma voor het zomernummer van Figaro Madame magazine, waarvoor Lagerfeld gevraagd werd als gastdesigner. Drukke tijden dus voor Karl Lagerfeld, want Sarkozy liet hem onlangs weten dat hij tot ridder van het Erelegioen wordt geslagen. Een datum voor de ceremonie is nog niet bekend. Aïsa Knockaert