Alanna Arrington groeide op in Iowa en droomde van een modellenbestaan. Toen ze een Instagramfoto zag van Karlie Kloss en Mother Model Management, wist ze dat ze bij hen moest aankloppen. Tijdens een open call werd Alanna geselecteerd en kon ze beginnen timmeren aan haar succes. Ondertussen heeft ze al shows mogen lopen voor beroemde modehuizen, zoals Diane von Furstenberg, Kanye West's Yeezy, Chanel en Tom Ford.

Wat we te zien krijgen in deze video en op het Instagramprofiel van Alanna zijn voornamelijk de leuke, succesvolle momenten. Maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Natuurlijk moeten modellen ook vaak verveeld wachten, worden ze soms afgewezen en moeten ze zich staande houden in een harde en beoordelende industrie. Een goed management dat de modellen steunt is dan ook cruciaal. (LP)

Alanna Arrington groeide op in Iowa en droomde van een modellenbestaan. Toen ze een Instagramfoto zag van Karlie Kloss en Mother Model Management, wist ze dat ze bij hen moest aankloppen. Tijdens een open call werd Alanna geselecteerd en kon ze beginnen timmeren aan haar succes. Ondertussen heeft ze al shows mogen lopen voor beroemde modehuizen, zoals Diane von Furstenberg, Kanye West's Yeezy, Chanel en Tom Ford. Wat we te zien krijgen in deze video en op het Instagramprofiel van Alanna zijn voornamelijk de leuke, succesvolle momenten. Maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Natuurlijk moeten modellen ook vaak verveeld wachten, worden ze soms afgewezen en moeten ze zich staande houden in een harde en beoordelende industrie. Een goed management dat de modellen steunt is dan ook cruciaal. (LP)