Van Hongo opent boetiek in Antwerpen

Na verkoopspunten bij Isetan (Tokio) en Robin Richman (Chicago), vond de Japanse ontwerpster de tijd rijp om haar label Van Hongo terug naar Antwerpen te halen. Salon Van Hongo wordt de allereerste boetiek van het jonge merk op het Europese vasteland.

Antwerpse Modeacademie In 2010 studeerde Izumi Hongo af aan de Modeacademie in Antwerpen. Ze won toen ook de Sacha Shoe Award met een schoenontwerp dat deel uitmaakte van haar ‘Private Painting’ zomercollectie 2011.

In maart dit jaar werd de eerste collectie onder het Van Hongo label (herfst/winter 2011-’12) voorgesteld op de modeweken in Parijs en Tokio.

40 +De kledinglijn van Van Hongo richt zich voornamelijk – maar niet uitsluitend – op vrouwen van boven de 40. Wij zijn alvast fan van de sobere, chique huisstijl en het gebruik van natuurlijke materialen.

Het Salon Van Hongo opent de deuren op 16 september en krijgt een uiterst persoonlijke toets aangemeten. De ontwerpster zal zelf steeds aan de slag zijn in het achterliggende atelier en de klanten ook bijstaan met informatie en tips.

Salon Van Hongo – Scheldestraat 98, 200 Antwerpen. Open van woensdag t.e.m. zondag van 12u tot 20u.

Vincent Fobelets

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content