De nylonkous, de rits, de minirok, eco fashion, 3D-geprinte mode: stuk voor stuk uitvindingen die een revolutionaire wind deden waaien door de modewereld. Wie weet wat brengt de toekomst? Wij hopen alvast op een circulair cradle-to-cradle systeem en delicate stoffen die niet stukgaan in de wasmachine.

De kleren maken de vrouw

Mode speelt een grote rol in de levensstijl van vrouwen. Vroeger waren kleren behoorlijk onpraktisch en zaten vrouwen vaak letterlijk gevangen in een keurslijf. Dat veranderde gelukkig toen vrouwen ook in het dagelijks leven meer vrijheid kregen. Enkele van deze uitvindingen of trends in de mode maakten het leven van de vrouw heel wat makkelijker. Nu kunnen we het ons niet meer voorstellen, maar ooit was het not done om als vrouw in een broek te gaan werken of was het dragen van een rok die boven de knie kwam ondenkbaar. Viva la revolución.

De nylonkous, de rits, de minirok, eco fashion, 3D-geprinte mode: stuk voor stuk uitvindingen die een revolutionaire wind deden waaien door de modewereld. Wie weet wat brengt de toekomst? Wij hopen alvast op een circulair cradle-to-cradle systeem en delicate stoffen die niet stukgaan in de wasmachine. De kleren maken de vrouwMode speelt een grote rol in de levensstijl van vrouwen. Vroeger waren kleren behoorlijk onpraktisch en zaten vrouwen vaak letterlijk gevangen in een keurslijf. Dat veranderde gelukkig toen vrouwen ook in het dagelijks leven meer vrijheid kregen. Enkele van deze uitvindingen of trends in de mode maakten het leven van de vrouw heel wat makkelijker. Nu kunnen we het ons niet meer voorstellen, maar ooit was het not done om als vrouw in een broek te gaan werken of was het dragen van een rok die boven de knie kwam ondenkbaar. Viva la revolución.