Kleurrijke trainingspakken met Pokéballs, Pikachu en Charmander en een catwalk die dienst doet als jacht- en speelveld voor aspirant-Pokémontrainers. Voor nostalgici waren het dolle taferelen tijdens de Bobby Abley-show op de Londen Fashion week.

De Britse designer draagt zijn FW19-collectie bijna volledig op aan de populaire animatiediertjes. Hij sloot de show zelfs af met een levensgrote pluche Pikachu die enthousiast over de catwalk paradeerde.

Niklas Hallen, AFP
Niklas Hallen © AFP

Daarmee is Abley niet aan zijn proefstuk toe. De Britse designer speelt graag met kenmerkende figuren uit de popcultuur. Vorig jaar nog riep hij een Teletubby de catwalk op en ook de Power Rangers doken al op in eerdere collecties.

Voor Pikachu ging het evenmin om zijn catwalkdebuut. Moschino gebruikte het gele animatiefiguurtje al herhaaldelijk in eerdere collecties. Om maar te zeggen: je bent lang niet de enige die zich af en toe bezondigt aan wat jeugdsentiment.

Kleurrijke trainingspakken met Pokéballs, Pikachu en Charmander en een catwalk die dienst doet als jacht- en speelveld voor aspirant-Pokémontrainers. Voor nostalgici waren het dolle taferelen tijdens de Bobby Abley-show op de Londen Fashion week. De Britse designer draagt zijn FW19-collectie bijna volledig op aan de populaire animatiediertjes. Hij sloot de show zelfs af met een levensgrote pluche Pikachu die enthousiast over de catwalk paradeerde. Daarmee is Abley niet aan zijn proefstuk toe. De Britse designer speelt graag met kenmerkende figuren uit de popcultuur. Vorig jaar nog riep hij een Teletubby de catwalk op en ook de Power Rangers doken al op in eerdere collecties. Voor Pikachu ging het evenmin om zijn catwalkdebuut. Moschino gebruikte het gele animatiefiguurtje al herhaaldelijk in eerdere collecties. Om maar te zeggen: je bent lang niet de enige die zich af en toe bezondigt aan wat jeugdsentiment.