De show van Opening Ceremony verliep niet van een leien dakje, of dat dacht het publiek alvast. Enkele modellen maakten hun aantreden op de catwalk en gingen tegen de vlakte. De modellen behoorden tot het team van choreograaf Justin Peck en dansen voor het New York City Ballet. Eentje onder hen, Megan LeCrone, vertelde haar indrukken aan New York Magazine.

'Humberto Leon, designer voor Opening Ceremony, ontwierp de kledij voor onze nieuwe show. Ik denk dat hij het een leuk idee vond om enkele dansers te incorporeren in zijn show', klinkt het als er gepolst wordt naar het ontstaan van dit idee.

Ballet dancers/models falling on purpose at @openingceremony #nyfw @elleusa

Een video die is geplaatst door Nikki Ogunnaike (@nikkiogun) op

'Net als dansers tijdens een dansvoorstelling hopen modellen dat ze niet tegen de vlakte gaan tijdens een catwalkshow. Om geloofwaardig over te komen moesten we dus een realistische val faken. Daar hebben we dus heel wat op geoefend', vertelt Megan LeCrone. 'Toen de eerste dansers vielen, had niemand het door dat het gecoördineerd was. Wanneer we verdergingen met onze choreografie werd het pas duidelijk.' (AB)

De show van Opening Ceremony verliep niet van een leien dakje, of dat dacht het publiek alvast. Enkele modellen maakten hun aantreden op de catwalk en gingen tegen de vlakte. De modellen behoorden tot het team van choreograaf Justin Peck en dansen voor het New York City Ballet. Eentje onder hen, Megan LeCrone, vertelde haar indrukken aan New York Magazine.'Humberto Leon, designer voor Opening Ceremony, ontwierp de kledij voor onze nieuwe show. Ik denk dat hij het een leuk idee vond om enkele dansers te incorporeren in zijn show', klinkt het als er gepolst wordt naar het ontstaan van dit idee.'Net als dansers tijdens een dansvoorstelling hopen modellen dat ze niet tegen de vlakte gaan tijdens een catwalkshow. Om geloofwaardig over te komen moesten we dus een realistische val faken. Daar hebben we dus heel wat op geoefend', vertelt Megan LeCrone. 'Toen de eerste dansers vielen, had niemand het door dat het gecoördineerd was. Wanneer we verdergingen met onze choreografie werd het pas duidelijk.' (AB)