Het Italiaanse modelabel heeft een capsulecollectie 'Pop Pois' ontworpen met een vrolijke bolletjesprint.

Voor het lente/zomerseizoen heeft Valentino een speelse collectie ontworpen in vrolijke kleuren en met polkadot print. De collectie bestaat uit espadrilles, sjaals, tops, broeken, handtassen en een bikini. Het handtasmodel 'Va VaVoom' kreeg in deze capsulecollectie een nieuw polkadot-jasje.

Vorig seizoen koos het modelabel om te werken met studs en de obsessie voor het zomerseizoen heeft zich verplaatst naar een iets luchtigere print, namelijk de polkadots. De collectie is uitgebracht in groen, blauw, rood, roze, en blauw. Kleuren die in contrast staan met het monochrome palet van de hoofdlijn voor de zomer.

De polkadot- collectie is verkrijgbaar in de winkels van Valentino én online via de website van het modehuis. (LVR)

Het Italiaanse modelabel heeft een capsulecollectie 'Pop Pois' ontworpen met een vrolijke bolletjesprint. Voor het lente/zomerseizoen heeft Valentino een speelse collectie ontworpen in vrolijke kleuren en met polkadot print. De collectie bestaat uit espadrilles, sjaals, tops, broeken, handtassen en een bikini. Het handtasmodel 'Va VaVoom' kreeg in deze capsulecollectie een nieuw polkadot-jasje. Vorig seizoen koos het modelabel om te werken met studs en de obsessie voor het zomerseizoen heeft zich verplaatst naar een iets luchtigere print, namelijk de polkadots. De collectie is uitgebracht in groen, blauw, rood, roze, en blauw. Kleuren die in contrast staan met het monochrome palet van de hoofdlijn voor de zomer. De polkadot- collectie is verkrijgbaar in de winkels van Valentino én online via de website van het modehuis. (LVR)