Het Nederlandse ontwerpersduo Viktor en Rolf geeft verstek op de modeweken van Parijs en Milaan. Voor de presentatie van de zomercollectie 2009 ruilen ze de gewone catwalk in voor een virtuele.

Een en ander heeft te maken met het feit dat Viktor & Rolf is overgenomen door Renzo Rosso (Diesel) en de integratie nog volop aan de gang is. Viktor Horsting en Rolf Snoeren staan er wel op dat hun virtuele catwalk volgend seizoen weer plaats maakt voor de 'real thing'.

"Dit is eigenlijk een creatief compromis tussen twee partners", aldus Snoeren aan Women's Wear Daily. "Het wordt een grote productie. We nemen de show volgende week op in een 'Grand Salon' en gasten krijgen de mogelijkheid backstage te gaan."

Fans van V&R kunnen het defilé vanaf 2 oktober zien op www.viktor-rolf.com

Ann Heylens

Het Nederlandse ontwerpersduo Viktor en Rolf geeft verstek op de modeweken van Parijs en Milaan. Voor de presentatie van de zomercollectie 2009 ruilen ze de gewone catwalk in voor een virtuele.Een en ander heeft te maken met het feit dat Viktor & Rolf is overgenomen door Renzo Rosso (Diesel) en de integratie nog volop aan de gang is. Viktor Horsting en Rolf Snoeren staan er wel op dat hun virtuele catwalk volgend seizoen weer plaats maakt voor de 'real thing'. "Dit is eigenlijk een creatief compromis tussen twee partners", aldus Snoeren aan Women's Wear Daily. "Het wordt een grote productie. We nemen de show volgende week op in een 'Grand Salon' en gasten krijgen de mogelijkheid backstage te gaan." Fans van V&R kunnen het defilé vanaf 2 oktober zien op www.viktor-rolf.com Ann Heylens