Wordt uw kind de jongste designer van het land? Dat kan want het T-shirt label Mevrouwtje&Meneertje organiseert een tekenwedstrijd waarbij kinderen een T-shirt voor de zomercollectie kunnen ontwerpen. De ontwerpers van de eerste collectie (winter 2009) waren tussen 3 en 7 jaar oud.

Het thema voor dit jaar is het dierenrijk. Om de naam van het label trouw te blijven, moeten de deelnemertjes ook een 'mevrouwtje en meneertje' tekenen. De beste tekeningen worden gedrukt met plantaardige inkt op biologisch katoen. De collectie zal bestaan uit body's voor baby's tot en met 6 maanden en T-shirts voor kinderen tot twee jaar. Als uw bengel wint komt zijn of haar naam en foto op de labels te staan. Bovendien krijgt uw oogappel het ontworpen T-shirt ook cadeau. U kunt de tekeningen opsturen via e-mail of via de post.

Aïsa Knockaert
Mevrouwtje en Meneertje, Riemstraat 27, 2000 Antwerpen, info@mevrouwtje-en-meneertje.be

Wordt uw kind de jongste designer van het land? Dat kan want het T-shirt label Mevrouwtje&Meneertje organiseert een tekenwedstrijd waarbij kinderen een T-shirt voor de zomercollectie kunnen ontwerpen. De ontwerpers van de eerste collectie (winter 2009) waren tussen 3 en 7 jaar oud. Het thema voor dit jaar is het dierenrijk. Om de naam van het label trouw te blijven, moeten de deelnemertjes ook een 'mevrouwtje en meneertje' tekenen. De beste tekeningen worden gedrukt met plantaardige inkt op biologisch katoen. De collectie zal bestaan uit body's voor baby's tot en met 6 maanden en T-shirts voor kinderen tot twee jaar. Als uw bengel wint komt zijn of haar naam en foto op de labels te staan. Bovendien krijgt uw oogappel het ontworpen T-shirt ook cadeau. U kunt de tekeningen opsturen via e-mail of via de post. Aïsa Knockaert Mevrouwtje en Meneertje, Riemstraat 27, 2000 Antwerpen, info@mevrouwtje-en-meneertje.be