Er doen heel wat geruchten de ronde dat het Australische topmodel Miranda Kerr uit de Victoria's Secret familie stapt. Het lingeriemerk zou het contract met Kerr niet verlengd hebben omwille van haar slechte reputatie. Dat melden verschillende bronnen.

Miranda geeft noodgedwongen haar Victoria's Secret Angel wings terug aan het merk waarvoor ze jarenlang succesvol de catwalk betrad, zo vertellen insiders aan US Weekly. De voornaamste reden van haar vertrek zou haar moeilijke reputatie zijn. Een andere reden is omdat ze minder succes heeft in Amerika in tegenstelling tot haar collega-angels Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes en Candice Swanepoel.

Volleerd professional

Het topmodel dat getrouwd is met Brits acteur Orlando Bloom, met wie ze haar tweejarig zoontje Flynn heeft, is bekend in de business als een echte diva. Dat vertelt een andere bron aan People: 'Ze is vaak moeilijk om mee te werken op shoots en tijdens publieke verschijningen. Ze is ook nooit op tijd en is afstandelijk met de rest van de Victoria's Secret Angels.'

Werknemers van het lingeriemerk ontkennen niet dat Miranda's contract niet verlengd is. Marketingmanager Ed Razek benadrukt echter dat ze wel zal meelopen in de Victoria's Secret catwalk show in november dit jaar en nog steeds in de catalogus verschijnt. "Miranda Kerr is een van de beste modellen in de geschiedenis van het merk en waarschijnlijk ook de populairste. Ze is een volleerd professional." Hij heeft nu ook gemeld dat haar positie nog steeds veilig is bij het lingeriemerk. (JJ)

Er doen heel wat geruchten de ronde dat het Australische topmodel Miranda Kerr uit de Victoria's Secret familie stapt. Het lingeriemerk zou het contract met Kerr niet verlengd hebben omwille van haar slechte reputatie. Dat melden verschillende bronnen. Miranda geeft noodgedwongen haar Victoria's Secret Angel wings terug aan het merk waarvoor ze jarenlang succesvol de catwalk betrad, zo vertellen insiders aan US Weekly. De voornaamste reden van haar vertrek zou haar moeilijke reputatie zijn. Een andere reden is omdat ze minder succes heeft in Amerika in tegenstelling tot haar collega-angels Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes en Candice Swanepoel. Volleerd professional Het topmodel dat getrouwd is met Brits acteur Orlando Bloom, met wie ze haar tweejarig zoontje Flynn heeft, is bekend in de business als een echte diva. Dat vertelt een andere bron aan People: 'Ze is vaak moeilijk om mee te werken op shoots en tijdens publieke verschijningen. Ze is ook nooit op tijd en is afstandelijk met de rest van de Victoria's Secret Angels.' Werknemers van het lingeriemerk ontkennen niet dat Miranda's contract niet verlengd is. Marketingmanager Ed Razek benadrukt echter dat ze wel zal meelopen in de Victoria's Secret catwalk show in november dit jaar en nog steeds in de catalogus verschijnt. "Miranda Kerr is een van de beste modellen in de geschiedenis van het merk en waarschijnlijk ook de populairste. Ze is een volleerd professional." Hij heeft nu ook gemeld dat haar positie nog steeds veilig is bij het lingeriemerk. (JJ)