De capsulecollectie die Ann Demeulemeester ontwierp voor thecorner.com is nu te koop in de online boetiek.

Exclusief voor thecorner.com tekende de Belgische ontwerpster een unieke kledinglijn van 4 basisstukken die gecombineerd kunnen worden tot een stijlvolle uitrusting voor zowel man als vrouw. De geheel zwarte 'mix and match'-collectie bestaat uit materialen van topkwaliteit - waaronder lamsleer en kasjmier - en verrast met speciale details.

Op thecorner.com kan je ook een filmpje bekijken waarin de ontwerpster door de Amerikaanse kunstenaar Erik Madigan Heck op een originele manier wordt voorgesteld. (VF)

De prijzen van de collectie ANN DEMEULEMEESTER (thecorner.com) variëren tussen 290 en 890 euro.

De capsulecollectie die Ann Demeulemeester ontwierp voor thecorner.com is nu te koop in de online boetiek. Exclusief voor thecorner.com tekende de Belgische ontwerpster een unieke kledinglijn van 4 basisstukken die gecombineerd kunnen worden tot een stijlvolle uitrusting voor zowel man als vrouw. De geheel zwarte 'mix and match'-collectie bestaat uit materialen van topkwaliteit - waaronder lamsleer en kasjmier - en verrast met speciale details. Op thecorner.com kan je ook een filmpje bekijken waarin de ontwerpster door de Amerikaanse kunstenaar Erik Madigan Heck op een originele manier wordt voorgesteld. (VF) De prijzen van de collectie ANN DEMEULEMEESTER (thecorner.com) variëren tussen 290 en 890 euro.