Uit een onderzoek van Beso.com is gebleken dat Uggs veel populairder zijn dan de meeste mensen denken. Meer dan 6750 vrouwen hebben een vragenlijst ingevuld over welke schoenen ze dragen en hoeveel geld ze daar aan willen besteden en dat leidde toch tot enkele opvallende resultaten.

Iedereen mag dan wel openlijk zijn afgrijzen voor Uggs bepleiten, toch is 26 procent van de ondervraagden in het bezit van een paar. Comfort komt dus voor vele vrouwen op de eerste plaats, want 71 procent van de bevraagden draagt zelden tot nooit hakken op het werk en slechts vier procent is in het bezit van een paar Louboutins.

Ook de wedge sneaker, oorspronkelijk van Isabel Marant maar ontelbaar gekopieerd door andere merken, verliest aan populariteit. Slechts 14 procent zegt fan te zijn van de sneaker.

Minstens 20 paar schoenen

Het onderzoek bevestigt het cliché dat vrouwen nooit genoeg schoenen kunnen hebben. Het merendeel van de bevraagden koopt 1 tot 5 nieuwe paar schoenen per jaar.
Toch heeft bijna de helft van de vrouwen minder dan 20 paar schoenen en heeft slechts 4 procent meer dan 100 paar schoenen.

De bevraagden zijn echter wel bereid om behoorlijk wat geld opzij te zetten voor hun schoeisel. Zo wil 50 procent tot 100 dollar betalen voor een mooi paar schoenen en besteedt meer dan de helft van de vrouwen tot 500 dollar per jaar aan schoenen.

Laatste opvallende resultaat is dat bijna de helft (42 procent) van de vrouwen nooit online schoenen koopt.

Uit een onderzoek van Beso.com is gebleken dat Uggs veel populairder zijn dan de meeste mensen denken. Meer dan 6750 vrouwen hebben een vragenlijst ingevuld over welke schoenen ze dragen en hoeveel geld ze daar aan willen besteden en dat leidde toch tot enkele opvallende resultaten.Iedereen mag dan wel openlijk zijn afgrijzen voor Uggs bepleiten, toch is 26 procent van de ondervraagden in het bezit van een paar. Comfort komt dus voor vele vrouwen op de eerste plaats, want 71 procent van de bevraagden draagt zelden tot nooit hakken op het werk en slechts vier procent is in het bezit van een paar Louboutins. Ook de wedge sneaker, oorspronkelijk van Isabel Marant maar ontelbaar gekopieerd door andere merken, verliest aan populariteit. Slechts 14 procent zegt fan te zijn van de sneaker. Minstens 20 paar schoenen Het onderzoek bevestigt het cliché dat vrouwen nooit genoeg schoenen kunnen hebben. Het merendeel van de bevraagden koopt 1 tot 5 nieuwe paar schoenen per jaar. Toch heeft bijna de helft van de vrouwen minder dan 20 paar schoenen en heeft slechts 4 procent meer dan 100 paar schoenen. De bevraagden zijn echter wel bereid om behoorlijk wat geld opzij te zetten voor hun schoeisel. Zo wil 50 procent tot 100 dollar betalen voor een mooi paar schoenen en besteedt meer dan de helft van de vrouwen tot 500 dollar per jaar aan schoenen. Laatste opvallende resultaat is dat bijna de helft (42 procent) van de vrouwen nooit online schoenen koopt.