Wanneer twee van onze favoriete merken elkaar vinden dan verandert onze redactie door al het gekir in een duivenkot. Wanneer die twee merken elkaar na hun one night stand nog eens bellen om voor een tweede keer samen hun ding te doen zijn de decibels niet meetbaar.

We zijn dan ook bijzonder blij u te mogen meedelen dat kledingmerk A.P.C. en Nike na hun samenwerking vorig jaar opnieuw de tekenpennen gekruist hebben voor een minimalistische sneakercollectie.

Zowel Nike als A.P.C. hebben een natuurlijke cool maar verkrijgen die beiden op een andere manier. Dat zie je ook terug in hun samenwerking. De A.P.C. x Nike collectie is namelijk een onverwachte harmonieuze mix tussen de nonchalante Parijse stijl en de Amerikaanse streetcultuur. Sneakerheads zullen verrukt zijn met exclusieve varianten op de Nike classics terwijl fans van A.P.C. in deze schoenen de perfecte aanvulling op de kledingcollectie van hun favoriete merk kunnen zien.

De collectie, met schoenen voor zowel mannen als vrouwen, bestaat uit Nike Air Max volledig in wit of zwart met als enige kleurvariatie de zool in gom. Daarnaast zijn er ook Nike Dunk modellen verkrijgbaar in beige en zwart. (KS)

De A.P.C. x Nike collectie is vanaf 15 mei verkrijgbaar in A.P.C. verkooppunten en op de website van A.P.C.

Wanneer twee van onze favoriete merken elkaar vinden dan verandert onze redactie door al het gekir in een duivenkot. Wanneer die twee merken elkaar na hun one night stand nog eens bellen om voor een tweede keer samen hun ding te doen zijn de decibels niet meetbaar. We zijn dan ook bijzonder blij u te mogen meedelen dat kledingmerk A.P.C. en Nike na hun samenwerking vorig jaar opnieuw de tekenpennen gekruist hebben voor een minimalistische sneakercollectie. Zowel Nike als A.P.C. hebben een natuurlijke cool maar verkrijgen die beiden op een andere manier. Dat zie je ook terug in hun samenwerking. De A.P.C. x Nike collectie is namelijk een onverwachte harmonieuze mix tussen de nonchalante Parijse stijl en de Amerikaanse streetcultuur. Sneakerheads zullen verrukt zijn met exclusieve varianten op de Nike classics terwijl fans van A.P.C. in deze schoenen de perfecte aanvulling op de kledingcollectie van hun favoriete merk kunnen zien. De collectie, met schoenen voor zowel mannen als vrouwen, bestaat uit Nike Air Max volledig in wit of zwart met als enige kleurvariatie de zool in gom. Daarnaast zijn er ook Nike Dunk modellen verkrijgbaar in beige en zwart. (KS)