1. Herfstwandeling

Herfstkleuren zoals oker, mosterd, roest, camel en kaki zorgen voor een warme gloed. Ze kaderen helemaal in het terug-naar-de natuur gevoel. In effen versie of onderling gecombineerd.

Herfstwandeling. Van links naar rechts: Tommy Hilfiger, Givenchy, Ermenegildo Zegna, Modadori
Herfstwandeling. Van links naar rechts: Tommy Hilfiger, Givenchy, Ermenegildo Zegna © Modadori

2. Check it out

Ruiten zijn alomtegenwoordig, in alle kleuren en formaten, van discreet en klein tot groot en kleurrijk. Helemaal nu zijn de totaalsilhouetten in dezelfde ruit of bonte mixen van verschillende ruiten.

Ruiten troef. Van links naar rechts: Cerruti, Versace, Prada, Modadori
Ruiten troef. Van links naar rechts: Cerruti, Versace, Prada © Modadori

3. Back to business

De stijlvolle businesslook maakt stilaan zijn comeback, ondanks of dankzij de huidige streetwearrage. Denk wollen overjassen, pakken met een twist, elegante leren schoenen, luxe dassen en originele manchetknopen.

Strak in het pak. Van links naar rechts: Hermès, Bottega Veneta, Dirk Bikkembergs, Modadori
Strak in het pak. Van links naar rechts: Hermès, Bottega Veneta, Dirk Bikkembergs © Modadori

4. Mag het wat zachter?

Fluweel zet deze winter de toon, van effen en glanzend voor blazers en geborduurde bomberjasjes tot stoer ribfluweel voor casual pantalons en jassen.

Zachter dan zacht. Van links naar rechts: Cerruti, Haider Ackermann, Berluti, Modadori
Zachter dan zacht. Van links naar rechts: Cerruti, Haider Ackermann, Berluti © Modadori

5. The great outdoors

Aan de stoere parka's en donsjassen te zien, verwachten de ontwerpers een strenge winter. Parka's en technische jassen, al dan niet met afneembare zakken en reflecterende stroken, houden het praktisch en veilig. Biker boots mogen hier niet ontbreken.

The great outdoors. Van links naar rechts: Alexander McQueen, Cerruti, Etudes, Modadori
The great outdoors. Van links naar rechts: Alexander McQueen, Cerruti, Etudes © Modadori
Herfstkleuren zoals oker, mosterd, roest, camel en kaki zorgen voor een warme gloed. Ze kaderen helemaal in het terug-naar-de natuur gevoel. In effen versie of onderling gecombineerd.Ruiten zijn alomtegenwoordig, in alle kleuren en formaten, van discreet en klein tot groot en kleurrijk. Helemaal nu zijn de totaalsilhouetten in dezelfde ruit of bonte mixen van verschillende ruiten.De stijlvolle businesslook maakt stilaan zijn comeback, ondanks of dankzij de huidige streetwearrage. Denk wollen overjassen, pakken met een twist, elegante leren schoenen, luxe dassen en originele manchetknopen.Fluweel zet deze winter de toon, van effen en glanzend voor blazers en geborduurde bomberjasjes tot stoer ribfluweel voor casual pantalons en jassen.Aan de stoere parka's en donsjassen te zien, verwachten de ontwerpers een strenge winter. Parka's en technische jassen, al dan niet met afneembare zakken en reflecterende stroken, houden het praktisch en veilig. Biker boots mogen hier niet ontbreken.