Màxima was tijdens de abdicatie van koningin Beatrix gekleed in een jurk van het modehuis Natan, die ontworpen werd door de Belg Edouard Vermeulen. Dat heeft het modehuis zelf bekendgemaakt.

Het gaat om korte en luchtige jurk van poederkleurige gazan. Het onderstuk van de jurk is van geborduurde zijde met kristallen lovertjes in poederroze en zilver. Op de top van de jurk zien we een grote strik.

Natan heeft niet enkel deze jurk van Màxima ontworpen, maar ook de jurken die prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zullen dragen tijdens de inhuldiging van hun vader in de Nieuwe Kerk. (Belga/LVR)

Màxima was tijdens de abdicatie van koningin Beatrix gekleed in een jurk van het modehuis Natan, die ontworpen werd door de Belg Edouard Vermeulen. Dat heeft het modehuis zelf bekendgemaakt. Het gaat om korte en luchtige jurk van poederkleurige gazan. Het onderstuk van de jurk is van geborduurde zijde met kristallen lovertjes in poederroze en zilver. Op de top van de jurk zien we een grote strik. Natan heeft niet enkel deze jurk van Màxima ontworpen, maar ook de jurken die prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zullen dragen tijdens de inhuldiging van hun vader in de Nieuwe Kerk. (Belga/LVR)