'The evil eye' trend keert terug op volle kracht. De modewereld vormde deze talisman om tot een echt draagbare trend voor het najaar. Zo zagen we het oog al terugkomen in de creaties van modelabels zoals Paule Ka en Kenzo voor de nieuwe herfst winter collectie 2013-2014. Maar ook het Antwerpse merk Diamanti Per Tutti voegde een blauw oogje toe aan hun grote collectie juwelen. En om volledig beschermd te zijn tegen slechte invloeden van buitenaf is er geen betere manier dan je nagels van het symbool te voorzien met nailart.


Of je het nu draagt omdat het je een gevoel van bescherming geeft of om trendy en stijlvol te zijn, je zal niet ver moeten zoeken. Het Turks oog vind je nu al in elke hippe winkel of webshop terug. (JJ)

'The evil eye' trend keert terug op volle kracht. De modewereld vormde deze talisman om tot een echt draagbare trend voor het najaar. Zo zagen we het oog al terugkomen in de creaties van modelabels zoals Paule Ka en Kenzo voor de nieuwe herfst winter collectie 2013-2014. Maar ook het Antwerpse merk Diamanti Per Tutti voegde een blauw oogje toe aan hun grote collectie juwelen. En om volledig beschermd te zijn tegen slechte invloeden van buitenaf is er geen betere manier dan je nagels van het symbool te voorzien met nailart. Of je het nu draagt omdat het je een gevoel van bescherming geeft of om trendy en stijlvol te zijn, je zal niet ver moeten zoeken. Het Turks oog vind je nu al in elke hippe winkel of webshop terug. (JJ)