Het Britse ontwerpersduo Edward Meadham en Benjamin Kirchhoff heeft opnieuw een collectie ontworpen voor de winkelketen Topshop. De collectie werd gebaseerd op hun fictieve droomband 'The Cherrys' en oogt erg kleurrijk en fantasievol. Niet alleen de blonde Kates (Moss en Bosworth) mochten hun ontwerperstalent lenen aan de Britse keten, ook de excentrieke ontwerpers van Meadham Kirchhoff lanceren binnenkort hun tweede samenwerking met Topshop.

De collectie zal bestaan uit maar liefst 80 stuks en belooft typisch Meadham Kirchhoff te worden. Naast de fictieve girl band 'The Cherrys' liet het duo zich ook inspireren door Marilyn Manson en glam rock.

De collectie landt op 21 november in de Topshop winkels. Wees er snel bij, want er wordt voorspeld dat de stukken uit de kleurrijke collectie als zoete broodjes over de toonbank zullen gaan. (LP)

Het Britse ontwerpersduo Edward Meadham en Benjamin Kirchhoff heeft opnieuw een collectie ontworpen voor de winkelketen Topshop. De collectie werd gebaseerd op hun fictieve droomband 'The Cherrys' en oogt erg kleurrijk en fantasievol. Niet alleen de blonde Kates (Moss en Bosworth) mochten hun ontwerperstalent lenen aan de Britse keten, ook de excentrieke ontwerpers van Meadham Kirchhoff lanceren binnenkort hun tweede samenwerking met Topshop. De collectie zal bestaan uit maar liefst 80 stuks en belooft typisch Meadham Kirchhoff te worden. Naast de fictieve girl band 'The Cherrys' liet het duo zich ook inspireren door Marilyn Manson en glam rock. De collectie landt op 21 november in de Topshop winkels. Wees er snel bij, want er wordt voorspeld dat de stukken uit de kleurrijke collectie als zoete broodjes over de toonbank zullen gaan. (LP)