De Deense schone verschijnt waarschijnlijk niet op de catwalks van de komende modeweken, maar ze lanceert wel een capsulecollectie voor het denimmerk Mother.

Freja Beha Erichsen zet met deze samenwerking haar allereerste stappen in de designerswereld. De collectie zal onder meer skinny jeansmodellen, korte denimshortjes en topjes bevatten. Leuk extraatje: de opbrengst van deze collectie gaat naar het goede doel 'Doctors Without Borders' (Artsen Zonder Grenzen).

Het is al even geleden dat we het topmodel konden spotten op een catwalk. In een interview met Vogue vertelde ze in juli dat ze ondertussen heel wat tijd met haar familie heeft doorgebracht. Hoewel ze ook dit najaar nog het gezicht is van Prada, zal ze dus de komende weken niet meteen defileren. (AB)

De Deense schone verschijnt waarschijnlijk niet op de catwalks van de komende modeweken, maar ze lanceert wel een capsulecollectie voor het denimmerk Mother.Freja Beha Erichsen zet met deze samenwerking haar allereerste stappen in de designerswereld. De collectie zal onder meer skinny jeansmodellen, korte denimshortjes en topjes bevatten. Leuk extraatje: de opbrengst van deze collectie gaat naar het goede doel 'Doctors Without Borders' (Artsen Zonder Grenzen).Het is al even geleden dat we het topmodel konden spotten op een catwalk. In een interview met Vogue vertelde ze in juli dat ze ondertussen heel wat tijd met haar familie heeft doorgebracht. Hoewel ze ook dit najaar nog het gezicht is van Prada, zal ze dus de komende weken niet meteen defileren. (AB)