Waar wij dachten dat het er in de modewereld op aankwam om zo begeerlijk mogelijke kleding te ontwerpen, zien sommigen dat anders. Tijdens de voorbije modeweken in Milaan, New York, Londen en Parijs zagen wij al verdacht veel vlees voorbij schrijden en ook de Rusland zet deze trend door.

Tijdens de Russische modeweek ging de naam Ria Keburia opvallend vaak over de tong. Deze Frans-Georgische ontwerpster besloot immers enkele van haar modellen uit te dossen in een simpele zwarte rok met elastiekband en een grote mosterdkleurige hoed. Hun bovenlichaam was volledig onbedekt. Ook haar Russische collega Elena Vasilyeva liet weinig aan de verbeelding over.

Opvallend frisjes voor een najaarscollectie denken wij zo. Als we sommige modeontwerpers mogen geloven wordt een longontsteking hét trendaccessoire voor AW13. (KS)

Waar wij dachten dat het er in de modewereld op aankwam om zo begeerlijk mogelijke kleding te ontwerpen, zien sommigen dat anders. Tijdens de voorbije modeweken in Milaan, New York, Londen en Parijs zagen wij al verdacht veel vlees voorbij schrijden en ook de Rusland zet deze trend door. Tijdens de Russische modeweek ging de naam Ria Keburia opvallend vaak over de tong. Deze Frans-Georgische ontwerpster besloot immers enkele van haar modellen uit te dossen in een simpele zwarte rok met elastiekband en een grote mosterdkleurige hoed. Hun bovenlichaam was volledig onbedekt. Ook haar Russische collega Elena Vasilyeva liet weinig aan de verbeelding over. Opvallend frisjes voor een najaarscollectie denken wij zo. Als we sommige modeontwerpers mogen geloven wordt een longontsteking hét trendaccessoire voor AW13. (KS)