Het initiatief gaat door het leven onder de vlag 'Het Consulaat van Binnenlandse Zaken'. Bedoeling is om andere Belgische merken die haar esthetiek en duurzame filosofie delen, een platform te geven. Toos Franken staat voor duurzame, minimalistische dameskleding die niet seizoensgebonden is. In 2018 opende ze haar eigen winkel in Antwerpen, nu geeft ze in diezelfde boetiek ook andere lokale designers een plaats.

De spits wordt afgebeten door het Belgische lingeriemerk Ophelia van de gelijknamige designer Ophelia de Bisschop. Ophelia staat bekend om de subtiele lingerie die aanvoelt als een tweede huid. Daarnaast hecht de ontwerpster, net zoals Toos Franken, veel waarde aan het milieuvriendelijke aspect. Zo wordt elk stuk in een atelier in België gemaakt, werkt ze met lokale stoffen en wordt er veel aandacht besteed aan de duurzaamheid van de lingerie.

Vanaf 6 juni zal Ophelia's lingerie in Toos Frankens Flagshipstore in de Nationalestraat verkrijgbaar zijn.

Het initiatief gaat door het leven onder de vlag 'Het Consulaat van Binnenlandse Zaken'. Bedoeling is om andere Belgische merken die haar esthetiek en duurzame filosofie delen, een platform te geven. Toos Franken staat voor duurzame, minimalistische dameskleding die niet seizoensgebonden is. In 2018 opende ze haar eigen winkel in Antwerpen, nu geeft ze in diezelfde boetiek ook andere lokale designers een plaats. De spits wordt afgebeten door het Belgische lingeriemerk Ophelia van de gelijknamige designer Ophelia de Bisschop. Ophelia staat bekend om de subtiele lingerie die aanvoelt als een tweede huid. Daarnaast hecht de ontwerpster, net zoals Toos Franken, veel waarde aan het milieuvriendelijke aspect. Zo wordt elk stuk in een atelier in België gemaakt, werkt ze met lokale stoffen en wordt er veel aandacht besteed aan de duurzaamheid van de lingerie. Vanaf 6 juni zal Ophelia's lingerie in Toos Frankens Flagshipstore in de Nationalestraat verkrijgbaar zijn.