De capsulecollectie 'Surf Shack' van Tommy Hilfiger is vanaf vandaag te koop. Daarbij wordt ook een wedstrijd gelanceerd waarbij je kans maakt op een reis naar een surfparadijs.

Tommy Hilfiger is in de ban van de surfwereld en ontwierp - naast enkele surfplanken - een surfcollectie in de typische preppy Hilfiger stijl, maar dan met een relaxed en zomers tintje. De beachwear capsulecollectie bestaat uit 12 kleurige kledingstukken voor vrouwen en 16 stuks voor mannen met daarnaast ook schoenen, zonnebrillen, horloges en tassen, zoals een clutch in de vorm van een surfplank. De 'Surf Shack' collectie is vanaf vandaag te koop in de Tommy Hilfiger winkels van Antwerpen, Brussel en Knokke.

Win een reis naar een surfparadijs

Tommy Hilfiger lanceert bovendien ook een leuke wedstrijd. Hij wil namelijk een online surfgids, de 'Guide to Surf Style', samenstellen en daarvoor wil hij onze geheime adresjes voor de beste surfspots. Via Twitter, met de hashtag #GONESURFING, en Instagram kan je tips doorsturen van het mooiste strand tot de coolste surfersplek. Diegene die de origineelste ideeën doorstuurt, kan een reis winnen voor twee personen naar één van de beste surfparadijzen ter wereld. De leukste inzendingen komen op tommy.com/surfshack, tevens een online moodboard waar je inspiratie kan opdoen, en de wedstrijd loopt nog tot 21 mei. (AV)

De capsulecollectie 'Surf Shack' van Tommy Hilfiger is vanaf vandaag te koop. Daarbij wordt ook een wedstrijd gelanceerd waarbij je kans maakt op een reis naar een surfparadijs.Tommy Hilfiger is in de ban van de surfwereld en ontwierp - naast enkele surfplanken - een surfcollectie in de typische preppy Hilfiger stijl, maar dan met een relaxed en zomers tintje. De beachwear capsulecollectie bestaat uit 12 kleurige kledingstukken voor vrouwen en 16 stuks voor mannen met daarnaast ook schoenen, zonnebrillen, horloges en tassen, zoals een clutch in de vorm van een surfplank. De 'Surf Shack' collectie is vanaf vandaag te koop in de Tommy Hilfiger winkels van Antwerpen, Brussel en Knokke.Win een reis naar een surfparadijsTommy Hilfiger lanceert bovendien ook een leuke wedstrijd. Hij wil namelijk een online surfgids, de 'Guide to Surf Style', samenstellen en daarvoor wil hij onze geheime adresjes voor de beste surfspots. Via Twitter, met de hashtag #GONESURFING, en Instagram kan je tips doorsturen van het mooiste strand tot de coolste surfersplek. Diegene die de origineelste ideeën doorstuurt, kan een reis winnen voor twee personen naar één van de beste surfparadijzen ter wereld. De leukste inzendingen komen op tommy.com/surfshack, tevens een online moodboard waar je inspiratie kan opdoen, en de wedstrijd loopt nog tot 21 mei. (AV)