De Amerikaanse modeontwerper Tommy Hilfiger heeft een capsulecollectie ontworpen in samenwerking met Walt Disney en The Muppets. Onder meer Kermit the Frog, Miss Piggy en Animal zijn gekleed in Tommy Hilfiger en prijken met die kleren op T-shirts en sweatshirts voor kinderen.

"Ik ben heel enthousiast om samen met Walt Disney deze collectie uit te brengen, ze zijn heel goed in animatie en hebben een ongelooflijk gevoel voor verbeelding", aldus de ontwerper.

De jongenscollectie bestaat uit T-shirts en een sweatshirt, bij de meisjes wordt daar nog een jurkje aan toegevoegd. De collectie is gemaakt voor kinderen vanaf 6 maand tot 16 jaar en is online beschikbaar vanaf 1 mei. Twee dagen later zijn de items ook te koop in de Tommy Hilfiger winkel in Brussel. De prijzen schommelen tussen 34,90 en 64,90 euro.

Tommy Hilfiger werkte al in 2012 samen met Walt Disney voor de 'Meet the Family' capsulecollectie waarbij verschillende Disney-figuren op een unieke manier werden aangekleed door de ontwerper. (RDM)


De Amerikaanse modeontwerper Tommy Hilfiger heeft een capsulecollectie ontworpen in samenwerking met Walt Disney en The Muppets. Onder meer Kermit the Frog, Miss Piggy en Animal zijn gekleed in Tommy Hilfiger en prijken met die kleren op T-shirts en sweatshirts voor kinderen. "Ik ben heel enthousiast om samen met Walt Disney deze collectie uit te brengen, ze zijn heel goed in animatie en hebben een ongelooflijk gevoel voor verbeelding", aldus de ontwerper. De jongenscollectie bestaat uit T-shirts en een sweatshirt, bij de meisjes wordt daar nog een jurkje aan toegevoegd. De collectie is gemaakt voor kinderen vanaf 6 maand tot 16 jaar en is online beschikbaar vanaf 1 mei. Twee dagen later zijn de items ook te koop in de Tommy Hilfiger winkel in Brussel. De prijzen schommelen tussen 34,90 en 64,90 euro. Tommy Hilfiger werkte al in 2012 samen met Walt Disney voor de 'Meet the Family' capsulecollectie waarbij verschillende Disney-figuren op een unieke manier werden aangekleed door de ontwerper. (RDM)