Modelabel Tommy Hilfiger wil zijn steentje bijdragen in de strijd tegen borstkanker. De ontwerper heeft een handtas ontworpen waarvan een deel van de opbrengsten naar de organisatie Breast Health International (BHI) gaan.
Na eerdere succesvolle samenwerkingen besloot de Tommy Hilfiger Foundation om opnieuw samen te werken met de organisatie BHI. Dit jaar werd gekozen voor een exclusieve lederen handtas in navygroen met witte en rode accenten. De tas is te koop voor 299 euro waarvan 100 euro onmiddellijk naar Fund for Living gaat, een initiatief van BHI dat vrouwen steunt om de kosten van hun behandeling te betalen.

Voor de campagne werd beroep gedaan op de Franse actrice Charlotte Gainsbourg als gezicht van de tassencollectie. Actrice en producer Drew Barrymore was de fotograaf van dienst. De tassencollectie is te koop in geselecteerde Tommy Hilfiger filialen vanaf 1 oktober en is ook online beschikbaar.

Modelabel Tommy Hilfiger wil zijn steentje bijdragen in de strijd tegen borstkanker. De ontwerper heeft een handtas ontworpen waarvan een deel van de opbrengsten naar de organisatie Breast Health International (BHI) gaan. Na eerdere succesvolle samenwerkingen besloot de Tommy Hilfiger Foundation om opnieuw samen te werken met de organisatie BHI. Dit jaar werd gekozen voor een exclusieve lederen handtas in navygroen met witte en rode accenten. De tas is te koop voor 299 euro waarvan 100 euro onmiddellijk naar Fund for Living gaat, een initiatief van BHI dat vrouwen steunt om de kosten van hun behandeling te betalen. Voor de campagne werd beroep gedaan op de Franse actrice Charlotte Gainsbourg als gezicht van de tassencollectie. Actrice en producer Drew Barrymore was de fotograaf van dienst. De tassencollectie is te koop in geselecteerde Tommy Hilfiger filialen vanaf 1 oktober en is ook online beschikbaar.