Het Amerikaanse modelabel stelt gewoonlijk de nieuwe mannencollectie voor tijdens de voorstelling van nieuwe klerencollectie voor vrouwen, maar vanaf nu gaat dit niet meer door. Dat schrijft de Britse Vogue.

Volgens Avery Baker, de marketing directeur van het label, hebben ze een belangrijke beslissing genomen en willen ze alle aandacht schenken aan de voorstelling van de vrouwencollecties op de modeweek in New York. Ze gaan nu op zoek naar nieuwe kanalen en manieren om de mannencollectie aan het publiek voor te stellen.

Daarnaast raakte ook bekend dat creatief consulent, Simon Spurr, voor de mannencollecties niet langer samenwerkt met het label. De toekomstige mannencollecties zullen ontworpen worden door het team van Hilfiger zelf. In totaal nemen de mannencollecties 60 procent in van de verkoop van het modelabel, vrouwencollecties 40 procent. Dat schrijft WWD. (LVR)

Het Amerikaanse modelabel stelt gewoonlijk de nieuwe mannencollectie voor tijdens de voorstelling van nieuwe klerencollectie voor vrouwen, maar vanaf nu gaat dit niet meer door. Dat schrijft de Britse Vogue. Volgens Avery Baker, de marketing directeur van het label, hebben ze een belangrijke beslissing genomen en willen ze alle aandacht schenken aan de voorstelling van de vrouwencollecties op de modeweek in New York. Ze gaan nu op zoek naar nieuwe kanalen en manieren om de mannencollectie aan het publiek voor te stellen. Daarnaast raakte ook bekend dat creatief consulent, Simon Spurr, voor de mannencollecties niet langer samenwerkt met het label. De toekomstige mannencollecties zullen ontworpen worden door het team van Hilfiger zelf. In totaal nemen de mannencollecties 60 procent in van de verkoop van het modelabel, vrouwencollecties 40 procent. Dat schrijft WWD. (LVR)