De film is van hand van modefotograaf Nick Knight. Er werd al een tijdje gespeculeerd dat Tom Ford iets speciaals in gedachten had, aangezien hij op geen enkele grote modeweek een plekje had gereserveerd om zijn SS16-collectie te showen.

Naast een reeks modellen siert ook Lady Gaga de opzwepende videoclip. Je herkent ongetwijfeld 'I Want Your Love' van Nile Rodgers, die speciaal op vraag van Tom Ford een aangepaste versie maakte. Benieuwd naar de clip: hij is te zien op de website van Tom Ford. (AB)

De film is van hand van modefotograaf Nick Knight. Er werd al een tijdje gespeculeerd dat Tom Ford iets speciaals in gedachten had, aangezien hij op geen enkele grote modeweek een plekje had gereserveerd om zijn SS16-collectie te showen.Naast een reeks modellen siert ook Lady Gaga de opzwepende videoclip. Je herkent ongetwijfeld 'I Want Your Love' van Nile Rodgers, die speciaal op vraag van Tom Ford een aangepaste versie maakte. Benieuwd naar de clip: hij is te zien op de website van Tom Ford. (AB)