De Amerikaanse modeontwerper Tom Ford heeft maar liefst zeshonderd kledingstukken ontworpen voor de 20/20 Experience wereldtournee van popster Justin Timberlake. Dat schrijft Fashionista.

De ontwerper heeft niet enkel kostuums voor Timberlake zelf ontworpen, maar ook voor zijn achtergronddansers, bandleden en vocalisten. Het was de eerste keer dat Ford voor de wereldtournee van een artiest kleding ontwerpt.

Toch is het niet de eerste keer dat Tom Ford ontwerpt voor de superster. Zo ontwierp hij al een maatpak voor de zangers in de videoclip 'Suit & Tie'. In 2011 werd de ontwerper benaderd door Timberlake voor een totale, meer stijlvolle, make-over. Sinds dat moment werken de twee geregeld samen. En nu dus voor de wereldtournee van Timberlake.

Wie Justin Timberlake graag zelf aan het werk wil zien, moet op vrijdag 2 mei 2014 naar het Sportpaleis in Antwerpen, dan stopt The 20/20 Experience-tour in ons land. (LVR)

De Amerikaanse modeontwerper Tom Ford heeft maar liefst zeshonderd kledingstukken ontworpen voor de 20/20 Experience wereldtournee van popster Justin Timberlake. Dat schrijft Fashionista. De ontwerper heeft niet enkel kostuums voor Timberlake zelf ontworpen, maar ook voor zijn achtergronddansers, bandleden en vocalisten. Het was de eerste keer dat Ford voor de wereldtournee van een artiest kleding ontwerpt. Toch is het niet de eerste keer dat Tom Ford ontwerpt voor de superster. Zo ontwierp hij al een maatpak voor de zangers in de videoclip 'Suit & Tie'. In 2011 werd de ontwerper benaderd door Timberlake voor een totale, meer stijlvolle, make-over. Sinds dat moment werken de twee geregeld samen. En nu dus voor de wereldtournee van Timberlake. Wie Justin Timberlake graag zelf aan het werk wil zien, moet op vrijdag 2 mei 2014 naar het Sportpaleis in Antwerpen, dan stopt The 20/20 Experience-tour in ons land. (LVR)