De stylisten van de Amerikaanse superster Solange Knowles, Ogo en Chichi Offodile, praten met de Britse 'Grazia Daily' over de stijl van Solange Knowles en geven enkele tips mee. Een aanrader voor fans van een kleurrijke garderobe.
Solange is niet langer het 'zusje van', maar is zelf uitgegroeid tot een echt stijlicoon en haar kledingkeuzes worden door veel mensen nagevolgd. Met haar kleding weet ze steeds de aandacht naar zich toe te trekken. Bij haar kledingkeuze wordt ze bijgestaan door Ogo en Chichi Offodile. Zij zijn de persoonlijke stylisten van Solange sinds 2010.

Dit duo staat bekend om een mix van Afrikaanse invloeden met 'high fashion'. Ze kiezen voor contrasterende kleuren, felle prints en veel accessoires. Ze zijn fan van merken als Peter Pilotto, Céline, Valentino en Stella McCartney. De Britse Grazia Daily vroeg de modebewuste zussen om stijltips te geven. Denk bij je volgende aankoop aan deze tips:

1. Let op met het mixen van prints. Het kan een géweldig statement zijn, maar het kan ook echt helemaal verkeerd gaan. Kies niet voor prints die identiek zijn, maar doe iets met prints die een gemeenschappelijke kleur of stijl hebben. Metallic en nude-schoenen zijn een perfecte match.

2. Grote accessoires zijn een absolute must-have. Een geweldig paar hakken, een clutch of opvallende juwelen geven een goede 'touch' aan elke look.

3. Kleed jezelf naar jouw eigen figuur en hou dit goed in je achterhoofd bij het kiezen van kleding. Laat je stijl vooral een visuele expressie zijn van wie je bent.

(LVR)

De stylisten van de Amerikaanse superster Solange Knowles, Ogo en Chichi Offodile, praten met de Britse 'Grazia Daily' over de stijl van Solange Knowles en geven enkele tips mee. Een aanrader voor fans van een kleurrijke garderobe. Solange is niet langer het 'zusje van', maar is zelf uitgegroeid tot een echt stijlicoon en haar kledingkeuzes worden door veel mensen nagevolgd. Met haar kleding weet ze steeds de aandacht naar zich toe te trekken. Bij haar kledingkeuze wordt ze bijgestaan door Ogo en Chichi Offodile. Zij zijn de persoonlijke stylisten van Solange sinds 2010. Dit duo staat bekend om een mix van Afrikaanse invloeden met 'high fashion'. Ze kiezen voor contrasterende kleuren, felle prints en veel accessoires. Ze zijn fan van merken als Peter Pilotto, Céline, Valentino en Stella McCartney. De Britse Grazia Daily vroeg de modebewuste zussen om stijltips te geven. Denk bij je volgende aankoop aan deze tips: 1. Let op met het mixen van prints. Het kan een géweldig statement zijn, maar het kan ook echt helemaal verkeerd gaan. Kies niet voor prints die identiek zijn, maar doe iets met prints die een gemeenschappelijke kleur of stijl hebben. Metallic en nude-schoenen zijn een perfecte match. 2. Grote accessoires zijn een absolute must-have. Een geweldig paar hakken, een clutch of opvallende juwelen geven een goede 'touch' aan elke look. 3. Kleed jezelf naar jouw eigen figuur en hou dit goed in je achterhoofd bij het kiezen van kleding. Laat je stijl vooral een visuele expressie zijn van wie je bent. (LVR)