Juwelen van Wouters & Hendrix

Op donderdag 2 en vrijdag 3 april organiseert het juwelenmerk Wouters & Hendrix een stockverkoop in de Callensstraat in Berchem. Eerder dit jaar openden Katrin Wouters and Karen Hendrix, de oprichters van het label, een nieuwe winkel op de Antwerpse Steenhouwersvest. Daar kan je terecht voor hun huidige collecties, maar wie een juweel uit een van de vorige lijnen op de kop wil tikken aan scherpe prijzen, zakt op donderdag 2 of vrijdag 3 april af naar hun atelier.

De tweedaagse stockverkoop op donderdag 2 en vrijdag 3 april vindt telkens van 12u tot 22u plaats.

Locatie: Callensstraat 39a, Berchem.

http://www.wouters-hendrix.com/

Breigoed van LN Knits

Ook het Antwerpse breigoedlabel LN Knits van Ellen Kegels doet stuks uit vorige collecties van de hand. De place to be is haar tijdelijke winkel in Antwerpen die ze dit voorjaar opent.

Op woensdag 1 april worden de deuren van de pop-up shop opengezwaaid. Om dat te vieren houdt Ellen Kegels een vierdaagse stockverkoop met kortingen tot vijftig procent. voor ieder verkocht stuk gaat er vijf euro naar PRO Parakou Artsen zonder vakantie.

Naast de vorige collectie kan je ook de zomercollectie shoppen. Voor deze tijdelijke winkel sloeg LN Knits de handen in elkaar met cosmeticalabel Clinique, dat in de winkel zijn nieuwste lippenstift voorstelt, de Clinique Pop.

Locatie: LN Knits Springbreak store - Volkstraat 35 - 2000 Antwerpen Open van donderdag tot zaterdag van 11u tot 18u gedurende de maanden april en mei.

www.lnknits.com / www.clinique.be

Juwelen van Wouters & HendrixOp donderdag 2 en vrijdag 3 april organiseert het juwelenmerk Wouters & Hendrix een stockverkoop in de Callensstraat in Berchem. Eerder dit jaar openden Katrin Wouters and Karen Hendrix, de oprichters van het label, een nieuwe winkel op de Antwerpse Steenhouwersvest. Daar kan je terecht voor hun huidige collecties, maar wie een juweel uit een van de vorige lijnen op de kop wil tikken aan scherpe prijzen, zakt op donderdag 2 of vrijdag 3 april af naar hun atelier. De tweedaagse stockverkoop op donderdag 2 en vrijdag 3 april vindt telkens van 12u tot 22u plaats. Locatie: Callensstraat 39a, Berchem.http://www.wouters-hendrix.com/Breigoed van LN Knits Ook het Antwerpse breigoedlabel LN Knits van Ellen Kegels doet stuks uit vorige collecties van de hand. De place to be is haar tijdelijke winkel in Antwerpen die ze dit voorjaar opent. Op woensdag 1 april worden de deuren van de pop-up shop opengezwaaid. Om dat te vieren houdt Ellen Kegels een vierdaagse stockverkoop met kortingen tot vijftig procent. voor ieder verkocht stuk gaat er vijf euro naar PRO Parakou Artsen zonder vakantie. Naast de vorige collectie kan je ook de zomercollectie shoppen. Voor deze tijdelijke winkel sloeg LN Knits de handen in elkaar met cosmeticalabel Clinique, dat in de winkel zijn nieuwste lippenstift voorstelt, de Clinique Pop.Locatie: LN Knits Springbreak store - Volkstraat 35 - 2000 Antwerpen Open van donderdag tot zaterdag van 11u tot 18u gedurende de maanden april en mei.www.lnknits.com / www.clinique.be