Tijdelijke zomerboetieks in Knokke

Christophe Coppens De Surprise Summer Shop van Christophe Coppens richt zich niet alleen op de prachtige hoeden en accessoires van de bekende Brusselaar, maar herbergt ook producten van een aantal ‘special guests’. Zo kunt u het Amerikaanse cosmeticamerk Bobbi Brown testen, dat in september zijn eerste vestiging opent in België. Ook schoenenlabels Manolo Blahnik en Christian Louboutin zullen er te koop worden aangeboden.

Elizabethlaan 17-19, Knokke. Van 2 juli tot 31 augustus. A.F. Vandevorst Hoet Bekaert Gallery en A.F. Vandevorst presenteren in Knokke hun nieuwe zomerproject: VILLA II. Deze majestueuze villa naast het casino van Knokke wordt omgedoopt tot een zomerresidentie waar kunst en mode hand in hand gaan. Naast expo’s van artiesten en opkomende talenten vindt u er de AKTION IV store met kleding en accessoires van AF Vandevorst.

VILLA II – Nellenslaan 134, Knokke. Van 1 juli tot 28 augustus. Tommy Hilfiger Niet zomaar een pop-up winkel maar een echt Tommy Hilfiger huis, dat zo lijkt te zijn geplukt uit de Hamptons. Op 5 mei werd de speciale ‘Prep World Limited Edition’ collectie voorgesteld in het Meatpacking district in New York en het is ook deze lijn die in Knokke zal worden verkocht. Snel zijn is de boodschap, want het Tommy Hilfiger huis blijft maar 10 dagen op post om daarna door te reizen naar Tokyo.

Preppy Hilfiger House – Albertplein, Knokke. Van 5 tot 15 augustus. Red Valentino Voor enkele dagen kan u na een paar uurtjes zonnebaden ook terecht in de tijdelijke serre van RED Valentino. Tuinelementen doen er dienst als uitstalvoorwerpen, sjaals liggen geëtaleerd onder glazen stolpen en overschoenen hangen op in houten kratten. De aanwezige collectie werd louter ontworpen voor deze sprookjesruimte en bevat onder meer flirterige kleding- en accessoirestukken met vlinder- en bloemenprints.

RED Valentino Greenhouse – Van Bunnenplein, Knokke. Van 4 tot 7 augustus (VF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content