De fashionista gaat in zee met het Belgische label Essentiel om een collectie te ontwerpen voor moeders en dochters. Ze lichtte al een tipje van de sluier op op haar Instagram-pagina.

Na Sofie Valkiers en Cesar Casier, gaat Essentiel opnieuw een samenwerking aan met een Belgisch toptalent uit de lifestyle-scène. Zo zal Tiany Kiriloff, die we kennen van onder meer haar televisiewerk en het websiteplatform Belmodo, een collectie ontwerpen voor moeders en dochters.

Het is niet de eerste keer dat Tiany Kiriloff ontwerpt voor een kledingmerk. Zo had ze al een samenwerking met de Deense modeketen Vero Moda. De collectie van Kiriloff kreeg de naam Kirilove mee.

De collectie van Kiriloff voor Essentiel zal volgend jaar worden gelanceerd. (LVR)

De fashionista gaat in zee met het Belgische label Essentiel om een collectie te ontwerpen voor moeders en dochters. Ze lichtte al een tipje van de sluier op op haar Instagram-pagina. Na Sofie Valkiers en Cesar Casier, gaat Essentiel opnieuw een samenwerking aan met een Belgisch toptalent uit de lifestyle-scène. Zo zal Tiany Kiriloff, die we kennen van onder meer haar televisiewerk en het websiteplatform Belmodo, een collectie ontwerpen voor moeders en dochters. Het is niet de eerste keer dat Tiany Kiriloff ontwerpt voor een kledingmerk. Zo had ze al een samenwerking met de Deense modeketen Vero Moda. De collectie van Kiriloff kreeg de naam Kirilove mee. De collectie van Kiriloff voor Essentiel zal volgend jaar worden gelanceerd. (LVR)