In onderstaand filmpje legt Mustard uit hoe je leert om afscheid te nemen van spullen waaraan je gehecht bent, en hoe het komt dat we alles blijven bijhouden en verzamelen. Jenny zelf heeft het minimalisme al van jongs af aan omarmd, maar toen ze haar vriend leerde kennen merkte ze dat hij absoluut nog niet mee was met haar 'less is more' levensstijl. Jenny weet dus als geen ander hoe je mensen langzaam maar zeker kan bekeren.

Bekijk zeker Jenny Mustards Youtubekanaal voor andere praktische tips, zoals hoe je een basisgarderobe samenstelt, een tour van hun schaars ingerichte appartement en haar favoriete veganistische recepten.

In onderstaand filmpje legt Mustard uit hoe je leert om afscheid te nemen van spullen waaraan je gehecht bent, en hoe het komt dat we alles blijven bijhouden en verzamelen. Jenny zelf heeft het minimalisme al van jongs af aan omarmd, maar toen ze haar vriend leerde kennen merkte ze dat hij absoluut nog niet mee was met haar 'less is more' levensstijl. Jenny weet dus als geen ander hoe je mensen langzaam maar zeker kan bekeren. Bekijk zeker Jenny Mustards Youtubekanaal voor andere praktische tips, zoals hoe je een basisgarderobe samenstelt, een tour van hun schaars ingerichte appartement en haar favoriete veganistische recepten.