Dankzij het grote succes van de overzichtstentoonstelling van de Belgische ontwerper in het Musée des Arts Décoratifs heeft het museum nu beslist om de expo met twee maanden te verlengen tot 2 november.

In de tentoonstelling'Dries Van Noten, Inspirations' krijgt de bezoeker een indrukwekkend inzicht in het werk van de designer, zijn creatieve processen en zijn inspiratiebronnen. De inspiratiebronnen worden geïllustreerd door de moderne en klassieke kunst uit de collectie van het museum in combinatie met de belangrijkste stukken uit zijn vele collecties.

Wie dus nog niet de kans heeft gegrepen om in Parijs de expo te bezoeken, krijgt dus wat meer respijt. (AB)

Dankzij het grote succes van de overzichtstentoonstelling van de Belgische ontwerper in het Musée des Arts Décoratifs heeft het museum nu beslist om de expo met twee maanden te verlengen tot 2 november.In de tentoonstelling'Dries Van Noten, Inspirations' krijgt de bezoeker een indrukwekkend inzicht in het werk van de designer, zijn creatieve processen en zijn inspiratiebronnen. De inspiratiebronnen worden geïllustreerd door de moderne en klassieke kunst uit de collectie van het museum in combinatie met de belangrijkste stukken uit zijn vele collecties.Wie dus nog niet de kans heeft gegrepen om in Parijs de expo te bezoeken, krijgt dus wat meer respijt. (AB)