James Hind van de Notthigham Trent University heeft een formule ontwikkeld om iedereen die ooit een panty draagt af te helpen van het eeuwige ochtendlijke dilemma. Daarbij heeft hij gekozen voor twee variabelen: de temperatuur (t) en de windsnelheid (w). Als je die ingeeft in de formule, bekom je de ideale denier (D) of dikte van je panty's.

.
© .

Klinkt ingewikkeld? Dat valt gelukkig best mee. Een goed rekenmachientje en de wetenschap dat e wiskundige codetaal is voor 2,72 helpt je al een heel eind op weg. Verder moet jij alleen nog de temperatuur en de windsnelheid ingeven. En die gegevens vind je in no time op de site van het KMI.

Als je dit goed doet, bekom je de meest ideale denier van het moment. Wees wel een slimmerd en laat je kousenbroek gewoon in de kast liggen als het te zonnig is en kies voor een legging als het vriest dat het kraakt.

(EK)

James Hind van de Notthigham Trent University heeft een formule ontwikkeld om iedereen die ooit een panty draagt af te helpen van het eeuwige ochtendlijke dilemma. Daarbij heeft hij gekozen voor twee variabelen: de temperatuur (t) en de windsnelheid (w). Als je die ingeeft in de formule, bekom je de ideale denier (D) of dikte van je panty's. Klinkt ingewikkeld? Dat valt gelukkig best mee. Een goed rekenmachientje en de wetenschap dat e wiskundige codetaal is voor 2,72 helpt je al een heel eind op weg. Verder moet jij alleen nog de temperatuur en de windsnelheid ingeven. En die gegevens vind je in no time op de site van het KMI. (EK)