Tavi Gevinson is een van de negen gezichten in Cole Haans nieuwe reclamecampagne voor de feestdagen. Het Amerikaanse modelabel koos voor getalenteerde en begaafde figuren in plaats van professionele modellen om hun collectie te showen.

Modeblogster Tavi Gevinson is nog maar zeventien, maar heeft al heel wat verwezenlijkt. Zo mag ze zichzelf hoofdredacteur van het online magazine Rookie noemen, geeft ze inspirerende speeches via TED, verscheen ze op de '30 under 30' lijst van Forbes en komt ze op voor vrouwenrechten. Bovendien kan ze nog zingen en acteren ook. Het is dus niet verbazend dat modelabel Cole Haan haar koos om in de 'talented and gifted' reclamecampagne te verschijnen.

Hollywood glamour

Voor de campagne kreeg Tavi een stijlvolle korte bob aangemeten en werd ze opgemaakt als een klassieke Hollywood diva off duty. De ton sur ton rode outfit werd afgewerkt met prachtige pumps met gouden hakken. De look sluit aan bij de meer volwassen stijl die Tavi tegenwoordig zelf ook verkiest boven de excentrieke ensembles die ze vroeger droeg.

Goed gezelschap De overige acht gelegenheidsmodellen zijn, net zoals Tavi, jong en getalenteerd. Zo zijn er de drie 12-jarige muzikanten van de heavy metal band Unlocking the Truth die stoer, schattig en stijlvol ogen met hun strikjes uit de collectie. Ook cineaste en danseres Celia Rowlson-Hall, Edward Song van Korilla BBQ, de actrice Danai Gurira en koffiehandelaar Cesar Vega schitteren in de najaarscampagne van het merk.

Bekijk de beelden en de collectie op de website van Cole Haan.

(LP)

Tavi Gevinson is een van de negen gezichten in Cole Haans nieuwe reclamecampagne voor de feestdagen. Het Amerikaanse modelabel koos voor getalenteerde en begaafde figuren in plaats van professionele modellen om hun collectie te showen. Modeblogster Tavi Gevinson is nog maar zeventien, maar heeft al heel wat verwezenlijkt. Zo mag ze zichzelf hoofdredacteur van het online magazine Rookie noemen, geeft ze inspirerende speeches via TED, verscheen ze op de '30 under 30' lijst van Forbes en komt ze op voor vrouwenrechten. Bovendien kan ze nog zingen en acteren ook. Het is dus niet verbazend dat modelabel Cole Haan haar koos om in de 'talented and gifted' reclamecampagne te verschijnen. Hollywood glamour Voor de campagne kreeg Tavi een stijlvolle korte bob aangemeten en werd ze opgemaakt als een klassieke Hollywood diva off duty. De ton sur ton rode outfit werd afgewerkt met prachtige pumps met gouden hakken. De look sluit aan bij de meer volwassen stijl die Tavi tegenwoordig zelf ook verkiest boven de excentrieke ensembles die ze vroeger droeg. Goed gezelschap De overige acht gelegenheidsmodellen zijn, net zoals Tavi, jong en getalenteerd. Zo zijn er de drie 12-jarige muzikanten van de heavy metal band Unlocking the Truth die stoer, schattig en stijlvol ogen met hun strikjes uit de collectie. Ook cineaste en danseres Celia Rowlson-Hall, Edward Song van Korilla BBQ, de actrice Danai Gurira en koffiehandelaar Cesar Vega schitteren in de najaarscampagne van het merk. Bekijk de beelden en de collectie op de website van Cole Haan. (LP)