De VRT-presentatrice heeft een eigen collectie ontworpen voor Only, die opgebouwd is rond vier kernwoorden: elegant, speels, romantisch én gedurfd. De collectie van Beloy is vanaf februari verkrijgbaar.

Tatyana Beloy, de Antwerpse met Belgisch/Congolese-roots, werd gevraagd door het kledinglabel Only om een collectie te ontwerpen. Hiervoor ging Beloy aan de slag met vier kernwoorden: romantisch, speels, elegant en gedurfd. Kernwoorden die ook op haar persoonlijkheid toegepast kunnen worden. Het mag dan ook niet verbazen dat het een erg persoonlijke collectie is geworden, waarvan Beloy elk kledingstuk zelf graag draagt.

Het grote publiek kent Beloy vooral als presentatrice in Vlaanderen Vakantieland op Eén en als reportagemaakster in Volt, ook op Eén. Daarnaast speelde ze ook verschillende gastrollen in een hele reeks series waaronder Sara, ZoneStad, Code 37, Spring, LouisLouise en Witse.

De collectie van Tatyana voor Only is vanaf volgende lente verkrijgbaar. (LVR)

De VRT-presentatrice heeft een eigen collectie ontworpen voor Only, die opgebouwd is rond vier kernwoorden: elegant, speels, romantisch én gedurfd. De collectie van Beloy is vanaf februari verkrijgbaar. Tatyana Beloy, de Antwerpse met Belgisch/Congolese-roots, werd gevraagd door het kledinglabel Only om een collectie te ontwerpen. Hiervoor ging Beloy aan de slag met vier kernwoorden: romantisch, speels, elegant en gedurfd. Kernwoorden die ook op haar persoonlijkheid toegepast kunnen worden. Het mag dan ook niet verbazen dat het een erg persoonlijke collectie is geworden, waarvan Beloy elk kledingstuk zelf graag draagt. Het grote publiek kent Beloy vooral als presentatrice in Vlaanderen Vakantieland op Eén en als reportagemaakster in Volt, ook op Eén. Daarnaast speelde ze ook verschillende gastrollen in een hele reeks series waaronder Sara, ZoneStad, Code 37, Spring, LouisLouise en Witse. De collectie van Tatyana voor Only is vanaf volgende lente verkrijgbaar. (LVR)