Naar aanleiding van de troonwissel in Nederland, waar koningin Beatrix haar kroon zal overdragen aan haar zoon Willem-Alexander, heeft het modelabel Supertrash een oranje Maxima-jurk ontworpen. Met deze jurk zet Supertrash deze speciale dag in Nederland in de kijker.

De Maxima-jurk is een nieuwe stunt van het label Supertrash. Op het EK in 2012 maakte het label ook al furore door het ontwerp van 1000-ways oranje jurkje. Dit korte oranje jurkje werd gedragen door enkele hevige supporters van de Nederlandse voetbalploeg op het EK en men kon de jurk op heel wat verschillende manieren dragen, op 'meer dan 1000 manieren'.

Dit keer komt Supertrash met een Maxima-jurk. Eind april zal de troonwissel plaatsvinden in Nederland en op die dag zal Maxima de koningin van Nederland. Een gebeurtenis die ze bij Supertrash niet onopgemerkt willen laten voorbijgaan. Ze ontwierpen een oranje jurk met twee grote strikken. Het is aanpassend van model en heeft een feestelijke uitstraling. Voor de fans: de jurk kan je bestellen op de website van Supertrash. (LVR)

Naar aanleiding van de troonwissel in Nederland, waar koningin Beatrix haar kroon zal overdragen aan haar zoon Willem-Alexander, heeft het modelabel Supertrash een oranje Maxima-jurk ontworpen. Met deze jurk zet Supertrash deze speciale dag in Nederland in de kijker. De Maxima-jurk is een nieuwe stunt van het label Supertrash. Op het EK in 2012 maakte het label ook al furore door het ontwerp van 1000-ways oranje jurkje. Dit korte oranje jurkje werd gedragen door enkele hevige supporters van de Nederlandse voetbalploeg op het EK en men kon de jurk op heel wat verschillende manieren dragen, op 'meer dan 1000 manieren'. Dit keer komt Supertrash met een Maxima-jurk. Eind april zal de troonwissel plaatsvinden in Nederland en op die dag zal Maxima de koningin van Nederland. Een gebeurtenis die ze bij Supertrash niet onopgemerkt willen laten voorbijgaan. Ze ontwierpen een oranje jurk met twee grote strikken. Het is aanpassend van model en heeft een feestelijke uitstraling. Voor de fans: de jurk kan je bestellen op de website van Supertrash. (LVR)