Zal het Britse model Suki Waterhouse haar schoolvriendin en collega-model Cara Delevingne vervangen als model voor Burberry?

Volgens de geruchten is het 20-jarige Britse model Suki Waterhouse de nieuwe aanwinst van Burberry Prorsum. Dat schrijft de Britse Vogue. Het modehuis zou gekozen hebben voor Suki Waterhouse als opvolger van Cara Delevingne, die de afgelopen seizoenen het gezicht was van de campagnes. Daarnaast leenden ook Emma Watson, Kate Moss en Romeo Beckham onlangs nog hun looks aan het modehuis. Het nieuws van Suki Waterhouse voor Burberry werd nog niet bevestigd, maar dat ze tijdens de afgelopen modeweek in Londen op de eerste rij zat bij het modelabel doet al wel iets vermoeden...

Nieuwe it-girl?

Met de keuze voor Suki Waterhouse zet Burberry de traditie voort om jong modetalent een platform te geven. Maar wie is die jonge Britse Suki? Het 20-jarige model wordt geroemd om haar brede wenkbrauwen (denk à la Cara Delevingne), haar sixties kledingstijl en frisse uitstraling. Eerder deed ze al modeopdrachten voor onder meer Marks & Spencer en Pepe Jeans. Bovendien is de 20-jarige Suki het nieuwe liefje van acteur Bradley Cooper (39), die we onder meer kennen uit 'The Hangover'. (LVR)

Zal het Britse model Suki Waterhouse haar schoolvriendin en collega-model Cara Delevingne vervangen als model voor Burberry? Volgens de geruchten is het 20-jarige Britse model Suki Waterhouse de nieuwe aanwinst van Burberry Prorsum. Dat schrijft de Britse Vogue. Het modehuis zou gekozen hebben voor Suki Waterhouse als opvolger van Cara Delevingne, die de afgelopen seizoenen het gezicht was van de campagnes. Daarnaast leenden ook Emma Watson, Kate Moss en Romeo Beckham onlangs nog hun looks aan het modehuis. Het nieuws van Suki Waterhouse voor Burberry werd nog niet bevestigd, maar dat ze tijdens de afgelopen modeweek in Londen op de eerste rij zat bij het modelabel doet al wel iets vermoeden...Nieuwe it-girl? Met de keuze voor Suki Waterhouse zet Burberry de traditie voort om jong modetalent een platform te geven. Maar wie is die jonge Britse Suki? Het 20-jarige model wordt geroemd om haar brede wenkbrauwen (denk à la Cara Delevingne), haar sixties kledingstijl en frisse uitstraling. Eerder deed ze al modeopdrachten voor onder meer Marks & Spencer en Pepe Jeans. Bovendien is de 20-jarige Suki het nieuwe liefje van acteur Bradley Cooper (39), die we onder meer kennen uit 'The Hangover'. (LVR)