Na zestien jaar trouwe dienst meldde Reed Krakoff dat hij zou stoppen met zijn functie als creatief directeur bij accessoiremerk Coach. Over zijn opvolging werd heel wat gespeculeerd en namens als Marc Jacobs en Emma Hill voerden de kandidatenlijstjes aan.

Stuart Vevers stond op geen enkel lijstje maar bleek toch een bijzonder sterk kandidaat. Als voormalig creatief directeur bij onder meer Loewe en Mulberry is Vevers de man die Coach een broodnodige nieuwe identiteit kan geven, temeer omdat het accessoiremerk nu ook ready-to-wear wil gaan uitbrengen. (KS)

Na zestien jaar trouwe dienst meldde Reed Krakoff dat hij zou stoppen met zijn functie als creatief directeur bij accessoiremerk Coach. Over zijn opvolging werd heel wat gespeculeerd en namens als Marc Jacobs en Emma Hill voerden de kandidatenlijstjes aan. Stuart Vevers stond op geen enkel lijstje maar bleek toch een bijzonder sterk kandidaat. Als voormalig creatief directeur bij onder meer Loewe en Mulberry is Vevers de man die Coach een broodnodige nieuwe identiteit kan geven, temeer omdat het accessoiremerk nu ook ready-to-wear wil gaan uitbrengen. (KS)